Reese Witherspoonová, Megan Foxová a Gisele Bündchenová

Reese Witherspoonová, Megan Foxová a Gisele Bündchenová | foto: Profimedia.cz

Těhotenství Witherspoonové, Foxové a Bündchenové prozradila až bříška

  • 31
Zatímco spousta známých nastávajících maminek se svým těhotenstvím všude chlubí, najdou se i výjimky. Herečky Reese Witherspoonová a Megan Foxová nebo nejvýdělečnější modelka Gisele Bündchenová spekulace o přírůstku do rodiny odmítají komentovat, rostoucí bříška je však prozradila.

První informace o těhotenství Reese Witherspoonové se objevily už v březnu. Pětatřicetiletá herečka čeká své třetí dítě s novým manželem Jimem Tothem, kterého si vzala před rokem.

"Moc, moc ráda bych měla dítě. Jsem opravdu šťastná. Cítím se velmi dobře a jsem v dobré životní situaci," řekla na počátku roku herečka, která však nijak nekomentovala informace o těhotenství.

Reese Witherspoonová (Cannes 2012)

Prozradilo ji však rostoucí bříško, které pak už vystavovala na odiv i na filmovém festivalu v Cannes. Witherspoonová má s exmanželem Ryanem Phillippem dvanáctiletou Avu a osmiletého Deacona.

Pětadvacetiletá Megan Foxová s manželem Brianem Austinem Greenem čeká prvé dítě. Rostoucí bříško se snaží maskovat volným oblečením nebo se při odchodu z restaurace před fotografy ukrývá za manžela, případně deštník.
Green má už devítiletého syna Kassiuse.

Topmodelka Gisele Bündchenová čeká s manželem Tomem Bradym druhého potomka. Jednatřicetiletá Brazilka je prý ve třetím měsíci gravidity a pohlaví očekávaného miminka zatím nikomu neprozradila.

Manželé se vzali v dubnu 2009 v Santa Monice, v prosinci toho roku se jim narodil syn Benjamin. Brady má z předchozího vztahu čtyřletého syna Jacka. "Chci víc dětí, to určitě, jen nevím kdy, mám spoustu práce s Benjaminem a jeho nevlastním bratrem Jackem," řekla modelka pro Vogue v roce 2010.