Andrea Verešová s dcerou Vanessou a manželem Danielem Volopichem

Andrea Verešová s dcerou Vanessou a manželem Danielem Volopichem | foto: Milan Nováček

Verešovou obléká manžel. A má vkus

  • 18
Luxusní zimní kombinéza s kožešinovou čepicí, pod ní půvabná tvář Andrey Verešové. Známá modelka prostě ví, co si na hory obléknout. Respektive, ví to její manžel Daniel Volopich. Kombinéza je totiž vánočním dárkem od něj.

Do pohádkové krajiny Špindlerova Mlýna Andrea Verešová doslova zapadá. Společně s dcerou Vanessou a manželem jsou ozdobou horského střediska. Modelka jednou oblékne bílou kombinézu, kterou dostala k minulým Vánocům, podruhé hnědou, kterou dostala letos spolu s novými lyžemi, které jí k oblečení samozřejmě perfektně ladí.

K vidění je tu na procházkách s kočárkem i se svou maminkou a sestrou, která za rodinou přijela s manželem a dvěma dětmi. Silvestr stráví v příjemném hotelovém komplexu všichni společně.

Andrea se na sněhu dovede proměnit v malé dítě. S mladší dcerou svého manžela, desetiletou Pepinou, sáňkuje, s ním zase lyžuje. Letos ji ale lyžování příliš neláká, především kvůli malé. "Chci si ji užít a bylo by mi hloupé jít lyžovat a malou nechat doma," říká Verešová, která je na horách jako doma. "Pocházím z Nitry a tam jsou všude kolem hory, cítím se tady moc dobře. Navíc Dan je také z hor a lyžování miluje. Samozřejmě je lepší lyžař než já, dokonce svého času závodně lyžoval," připomíná.

Závodnímu lyžování se věnuje i Volopichova čtrnáctiletá dcera Valentina. Že má talent, dokázala na sobotních reklamních závodech Českého svazu lyžařů, které se ve Špindlu pořádaly v rámci představování našich reprezentantů před Světovým pohárem v lyžování. "Přestože je žákyně, jela mezi dospělými a dojela třetí," chlubí se Volopich. K bronzové medaili dostala dokonce i cenu v podobě finanční hotovosti. "Nevím ani, kolik to bylo peněz, nedala mi je," dodává s úsměvem pyšný otec.