Andrea Verešová a Petr Čadek se připravují na Let's Dance 2 | foto: Marek Navrátil

Verešová má tanečníka po Vilhelmové

  • 11
Andrea Verešová finišuje s přípravami na druhý díl slovenské verze taneční soutěže Let´s dance a stihla ještě vyměnit tanečního partnera. Sáhla po Petrovi Čadkovi, s nímž tančila v české Star Dance Taťána Vilhelmová.

"Nevím, co mezi nimi bylo, nějak si asi nerozuměli a to není pro společnou práci dobré," míní Čadek. Ten si s Verešovou prý sedl náramně. Srovnávat ji s Vilhelmovou ale nechce.

"To se nedá srovnávat, každá je jiná. S Andreou se mi ale taky pracuje moc dobře, je nadaná, tanec jí baví a jde. A fakt, že je drobná a lehká stejně jako byla Táňa, je samozřejmě pro tanečního partnera výhodou. Rozhodně si rozumíme také po lidské stránce, hned na začátku jsme si řekli, co a jak a nebyl problém," dodává Čadek.

popisek SOUVISEJÍCÍ FOTOGALERIE
Star Dance II v Česku

Verešová byla oslovena do soutěže slovenskou televizí Markíza. Jedinou její podmínkou pro přijetí nabídky bylo skloubení soutěže s rodinou. Výchova devítiměsíční dcery Vanessy tak nepůjde stranou, jak by se možná někomu mohlo zdát. - Podrobnosti o slovenském Let´s Dance čtěte zde

"Trénuju ve fitness Luka každý den po obědě, tedy v době, kdy Vanesska spí a chůva s ní jezdí v kočárku poblíž. Až soutěž vypukne, budu ji brát na víkendy na Slovensko s sebou. Uvidím, jak se tam dlouho udržím, ale určitě to společně zvládneme," míní modelka.