Vendula Svobodová - Dámské odpoledne s... | foto: Marek Navrátil

Vendula Svobodová: Měla bych se vdát a mít další dítě

  • 16
Vendula Svobodová prožívá podle svých slov konečně trochu klidnější období. Přesto ale navštívila kartářku Dagmar Kludskou, aby se dozvěděla, co ji čeká a nemine. "Karty mi řekly, že se brzy vdám a že budu mít další dítě," prozradila Svobodová.

"Ne, termín svatby mi karty neřekly, to je skutečně ve hvězdách, ale byly vyřčeny i další, moc zajímavé věci. Moc byste se divili," řekla se smíchem Vendula a dodala: "Pochopitelně jsem zvědavá, jestli se předpověď naplní. Ale o tom se nemá mluvit, protože pak věštba ztrácí na síle. Takže si všechno ostatní nechám pro sebe..."

Chci klid
Manželka tragicky zemřelého skladatele Karla Svobody se rozhodla radikálně změnit životní styl. "Jdu do sebe a hodně teď přemýšlím o smyslu života. Toužím po klidu, chci mít na uzdě své soukromí a budu si ho chránit, jak jen to půjde," svěřila se.

Mahulena Bočanová a Vendula Svobodová
Vendula Svobodová v rozhovoru s Mahulenou Bočanovou

Vendulu jsme nedávno potkali i v pražské Troji, kde se konalo už pošesté Dámské odpoledne. Na této akci se vždy sejde velké množství žen, kterým je k dispozici zajímavý program. Vendula přivedla svého syna Jakuba, který se přímo vydováděl v dětském koutku. Přítel Patrik Auš tentokrát doprovod Svobodové nedělal.- Podrobnou reportáž z Dámského odpoledne najdete zde

Jakub Svoboda
S malým Jakubem Svobodou šili všichni čerti.

Zatímco synek řádil mezi plastovými hračkami, stačila Vendula prohodit pár slov s Mahulenou Bočanovou, která celou party moderovala, na kus řeči se zastavila i s Markétou Hrubešovou a její dcerkou Christel.

,