Diskuze

Semifinále Tváře: Vítězná Erika Plavalaguna i skvělá Jitka Franklin

I když semifinále show Tvoje tvář má známý hlas opět přineslo spoustu neuvěřitelných proměn, postoupit mohli jen čtyři soutěžící. V příštím díle se tak diváci setkají už jen s Bárou Basikovou, Albertem Černým, Jitkou Čvančarovou a dnešní vítězkou Erikou Stárkovou. Hlasujte v anketě, koho byste do finále tentokrát poslali vy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Občas se na to s manželkou na to solidárně dívám, ale např. to vystoupení Slezáčka v podvazcích, na to fakt nemám žaludek, to už je za hranou.

2 0
možnosti
RK

R67a78d52e67k 69K85o80h31u20t

15. 11. 2020 19:15

Zajímavé. Na modro maskéři "umělce" natřou, na tmavohnědo ne...

7 0
možnosti
Foto

Celá tahle šou je samozřejmě bizzár ale možná bych ji i občas sledoval, nebýt ovšem Ondřeje Sokola. Jeho osoba dělá pro mě tento pořad nestravitelným. Znáte ten pocit, kdy je vám trapně za někoho?

2 6
možnosti
MD
ES

Slovní pochvaly od komise, spolupodpoření projevu,úžas.....nakonec bodování připadne nejstarším, Čvančarové,Basikové. Záhada,zapomínání prožitku.;-DKomedie.

1 0
možnosti
PH

Nejstarší je, aspoň myslím, Slezáček, Basiková je zdaleka nejlepší zpěvačka, jaká kdy v téhle soutěži byla, jinak podle čeho to hodnocení vlastně probíhá vůbec netuším, možná tak, aby na každého vyšlo vítězství aspoň jednou...

3 0
možnosti
MN

Škoda že to zase nemoderoval Sokol - jsem už mírně starší generace a ten jeho politicky nekorektní humor a občasné decentní sexuální narážky to je přesně můj šálek čaje.

Chápu ale že Polívka mladší je jiná generace a pro něho už by bylo podobně vedené moderování absolutně tabu.

7 5
možnosti

Sokol je s těmi sexuálními narážkami v každé druhé větě až takový oplzlý a působí trvale nadrženě. Určitě to části publika imponuje. Polívka je takový suchar.

6 0
možnosti