Tereza Pergnerová o drogové abstinenci: Heroin už nikdy

  • 49
Moderátorka Tereza Pergnerová by na drogové minulosti, kterou si prošla, neměnila vůbec nic. Jedno ale ví jistě: heroin by ji zabil. Uvedla to v talk show Venduly Svobodové na TV Barrandov.

"Pokud bych sáhla po heroinu, tak je to vědomý krok k tomu se hned a teď zabít, jsem přesvědčená, že mám ráda život. Mám se ráda, mám ráda svoje děti, baví mě překonávat překážky, takže heroin ne. Nikdy," říká Tereza Pergnerová v pořadu Café Barrandov, který televize odvysílá ve čtvrtek večer.

Moderátorka pořadů Eso a VyVolení rovněž uvede, že v jejím žebříčku priorit je na absolutní špici rodina, tedy dvě děti a partner Jiří Chlebeček. To je také důvod, proč se na obrazovce objevuje spíše sporadicky.

"Někdy je dobrý umět odejít ve správný čas. Klidně i víckrát v životě. Já chci být se svýma dětma, se svým mužem. Nejsem stavěná na to, abych vymetala jednu show za druhou. Děti mě někdy samozřejmě pěkně štvou, chůvy nemám, ale takhle je to v pořádku," objasní moderátorka Vendule Svobodové.

Moderátorka Tereza Pergnerová

Šestatřicetiletá Tereza Pergnerová působí v médiích od roku 1994, kdy se stala ikonou náctiletých díky pořadu Eso. Po drogové minulosti se k mediální práci vrátila v roce 2004 poté, co nastoupila do Frekvence 1. O pár měsíců později se stala hlavní moderátorkou VyVolených a vrátila se na obrazovku ve velkém stylu.