Diskuze

VIDEO: Před 25 lety začala vysílat TV Nova. Hned naštvala konkurenci

Znělka TV Nova, první české celoplošné komerční televize, se na obrazovkách poprvé objevila 4. února 1994 v pět hodin ráno. Vysílání odstartoval pořad Nova je tady, kvůli kterému se její vedení dostalo do konfliktu s Českou televizí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Rozhodně to byl skvělej byznys-plán, ale za cenu zplundrování vkusu dvou až tří generací národa... V divoký polovině devadesátek by zemi pomohla kultivace. (Ne)kultura Novy výrazně poznamenala povahu národa...[>-]

(důkazem budiž např. i to, že píšu do téhle diskuze)

1 0
možnosti
JF

Tv Noha se sledovat neda, zvlaste jeden nejsledovanejsich poradu Televizni noviny. A "share v kat. 4+"? To neumite cesky?

0 0
možnosti
AN

Třeba Milonář" s Čechem, nebo Riskuj s Rosákem, například, byly výborné. Samozřejmě i s jinými moderátory. A Lucie je nejkrásnější, aspoň podle manželky :-)

4 0
možnosti
KS

Hergot, vždyť nedávno vysílali pořad Pět let s vámi! To to letí. Jako by to bylo včera.

0 0
možnosti
Foto

Peříčko jsem si ve 13 letech tajně nahrával

4 0
možnosti
VB

Vzpomene si ještě někdo na ty podvody, které tuto televizi provázely? Jak se přes noc (a několik rozdaných kufříků) z vysoutěžené intelektuální televize stala normální komerční, kterých bylo ve výběrovém řízení několik? Jak jsme nakonec všichni po prohrané arbitráži zaplatili, když Železný napálil Laudera a RRTV nečinila?

11 0
možnosti
JK

Ano, kvůli neschopnosti ministerstva to ČR prohrála. :-/

1 0
možnosti
DK

Železný byl stejný manipulátor, jako Baviš. Kdyby šel do politiky tehdy, nepotřeboval by ani koblihy.

1 0
možnosti
JD

Pamatuji si: "Líbí se vám Nova? Jasně, vždyť je nová."

0 0
možnosti
RM

jj a "Večer se starou snídaně s Novou".

1 0
možnosti
JK

A tak neplivejte na Tu Novu všichni. Je jasné ,že nyní už jde o skomírající stanici, to je opravdu jasné každému. Ale to co dokázali v počátcích bylo na české poměry neskutečné a to je prostě fakt!

13 0
možnosti
AB

Máte pravdu. Tenkrát to bylo něco naprosto nového a ČT byla o století zpátky. Mno a dnes se v podstatě v českém éteru nedá koukat na nic jiného než na ČT :-)

3 1
možnosti
MK

Lesk Novy bohužel už dávno pominul...

6 0
možnosti