Taylor Hanson a jeho manželka Natalie

Taylor Hanson a jeho manželka Natalie | foto: Profimedia.cz

Taylor ze skupiny Hanson se pochlubil, že bude sedminásobným tatínkem

  • 8
Taylor Hanson (37), který se v devadesátých letech proslavil se svými bratry díky písničce MMMBop, se na sociálních sítích pochlubil novinkou. S manželkou Natalie (40) čekají narození sedmého potomka. Sám hudebník pochází ze sedmi sourozenců.

Taylor Hanson s manželkou Natalie ke společné fotce na sociálních sítích napsali, že jejich sedmé dítě se narodí letos v prosinci.

The best kind of unexpected. Number seven coming this December. #2020

15. září 2020 v 18:13, příspěvek archivován: 16. září 2020 v 8:54

„Naše rodina je nadšená, že koncem roku se rozroste o nového člena. Více než kdy jindy jsme moc vděční za tuto novou vlnu radosti,“ uvedli manželé pro magazín People.

Taylor a Natalie Hansonovi, kteří jsou manželi 18 let, už mají šest dětí. Dcery Penelope Anne (15) a Wilhelminu Jane (8) a syny Jordana Ezru (18), Rivera Samuela (14), Vigga Moriaha (11) a Claudea Indianu Emmanuela, kterému v prosinci budou dva roky.

Taylor sám pochází se sedmi dětí. Nejstarší tři bratři tvořili skupinu Hanson. Ta se v Česku stala známou hlavně díky hitu MMMBop ze stejnojmenného alba, které vyšlo v roce 1996. Kromě bratrů z kapely Zaca a Isaaca má nastávající sedminásobný tatínek ještě mladšího bratra a tři sestry.

Nejstarší z bratrů Isaac Hanson (39) má tři děti, dceru a dva syny. Zac Hanson (34) je otcem čtyř dětí, má dvě dcery a dva syny.

sharing some roadschool tips in the June issue of @tulsakids ! link in bio

4. června 2019 v 22:31, příspěvek archivován: 16. září 2020 v 9:01

Vznik tria Hanson se datuje od roku 1992, kdy chlapci poprvé vystoupili na veřejnosti, konkrétně na festivalu Mayfest. V roce 1998 byla skupina nominována na tři ceny Grammy. O tři roky později Hanson opustili nahrávací společnost Island Def Jam kvůli sporům s manažery, pro které nebyly jejich nahrávky dostatečně komerční, a založili vlastní společnost s názvem Three Car Garage. Skupina Hanson v původní sestavě dodnes vystupuje a vydává desky.