Štěpán Kozub

Štěpán Kozub | foto: Profimedia.cz

Musím se na čas rozloučit. Léčím se, není to snadné, překvapil Štěpán Kozub

  • 135
Štěpán Kozub (27) zaskočil své příznivce středečním oznámením. Herec, zpěvák, bavič a scenárista kvůli zdravotním problémům na čas končí s prací i se sociálními sítěmi. Dlouhodobě ho trápí zažívací a respirační potíže.

„Nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s vámi budu muset rozloučit jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ oznámil Štěpán Kozub na Instagramu.

Herec a komik Štěpán Kozub se rozvedl, s exmanželkou mají tříletou dceru

„Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle, v clubu, nebo kdekoli jinde,“ dodal.

V prosinci koncertoval spolu s písničkářem Jiřím Krhutem v Ostravar aréně, v polovině prosince pak otevřel první ostravský comedy club BUMBUM Comedy.

Ten ve středu oznámil zrušení pěti lednových představení s názvem Drž hubu!, ve kterých Kozub vystupoval společně s Robinem Ferrem. „Milí fanoušci, s těžkým srdcem vás musíme informovat, že jsme museli z vážných zdravotních důvodů zrušit pět lednových představení. Brzy vypíšeme termíny náhradní, o kterých vás budeme informovat mailem,“ píše club na Facebooku.

Hercova manažerka Dominika Kašovská upřesnila, čeho se týkají Kozubovy zdravotní problémy. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla pro Blesk.

Zpráva přichází měsíc poté, co média informovala o tom, že komik, zpěvák, herec a scenárista Kozub se po čtyřech letech manželství rozvedl s tanečnicí Barborou Drulákovou. Seznámili se během studia na konzervatoři, mají spolu tříletou dceru Anežku. Soudní řízení bylo zahájeno 1. srpna 2023, soud manžele rozvedl 21. listopadu.