Simon Cowell

Simon Cowell | foto: Profimedia.cz

Drsný porotce Cowell se těší na dítě, které má s kamarádovou ženou

  • 19
Proslulý kat talentových soutěží Simon Cowell dlouho mlžil o dítěti, které počal s manželkou svého kamaráda Andrewa Silvermana Lauren. Jejich manželství se kvůli tomu rozpadlo a Cowell se konečně k dítěti přiznal. Prý je hrdý na to, že bude otcem.

Třiapadesátiletý Simon Cowell se musel chvíli smiřovat s faktem, že bude poprvé otcem a že je důvodem rozpadu manželství svého kamaráda.

Když Andrew a Lauren Silvermanovi na žádosti o rozvod uvedli, že se rozvádějí kvůli němu, požádal hudební producent, aby jeho jméno bylo ze žádosti odstraněno.

"Jeho právníci pracují na dohodě, aby byla ta část o podvádění vypuštěna. Andrew vyvádí, protože se cítí zostuzen. Jmenoval Simona v rozvodových papírech, i když nemusel," píše New York Daily News.

Simon Cowell na své jachtě s Lauren Silvermanovou

Simon Cowell a Andrew Silverman byli přátelé

Dítě má přijít na svět v únoru příštího roku a Cowell nejprve o otcovství mlčel, zatímco šestatřicetiletá Silvermanová byla rozhodnuta jít i k soudu a vyžadovat testy DNA.

Pak jí Cowell věnoval luxusní dům v Beverly Hills poblíž svého domova, čímž se k dítěti nepřímo přihlásil.

Nyní už nic netají a na potomka, kterého ovšem hodlá jen navštěvovat, se prý dokonce těší.

Manželé Silvermanovi se Simonem Cowellem a jeho tehdejší přítelkyní Sinittou

"Jsem hrdý na to, že budu otec. Je to něco, o čem jsem předtím nepřemýšlel, ale teď z toho mám radost," uvedl Cowell pro BBC.

"Věci v mém životě se mění k lepšímu," dodal hudební producent, který stojí za úspěchem skupiny One Direction a dalších.