Diskuze

Zpěvačka Garbage o sebepoškozování: Řezala jsem se už jako teenager

Zpěvačka kapely Garbage Shirley Mansonová (51) přiznala, že poprvé si začala fyzicky ubližovat už jako mladá dívka a úplně nepřestala ani v dospělosti v době největší slávy své kapely. „Nevěděla jsem, že tomu propadnu do té doby, než jsem to poprvé zkusila,“ říká zpěvačka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Od toho jsem měl rodiče.

0 1
možnosti
TT

No to musel být strašný tyran, když chtěl sex bez špricgumy. :-/

0 11
možnosti
PL

Az Vam partnerka bude zanaset a pak s Vami travit noc na lozi, nebudete se bat ze chytite nejakou zajimavost - treba takovou kapavku, ta je fajn;-D

4 0
možnosti
RA

Také se mi párkrát stalo, že jsem se říznul. Vždy to bolelo. Tady zpěvačku to nebolelo jak o tom psala. Zřejmě zvýšený práh bolesti. Pro ještě větší vzrůšo, doporučuji strkat postupně prsty pod lis. Ale to už je jiný level.8-o

0 5
možnosti
JS

Tohle nikdy nepochopím, asi jsem velká bolístka, ale jen se omylem říznu a už kvičím, sama si nedokážu ani vyndat třísku, natož tohle..

1 1
možnosti
JE

Hudba Garbage???

Jak hluboko se museli řezat J.S.Bach nebo Gustav Mahler, že komponovali tak úžasnou hudbu?

2 4
možnosti
JR

J24a41k67u69b 41R94o19u36s

16. 7. 2018 16:31

Garbage je naprosto brilantní umělecké jméno.

7 0
možnosti
KD

Nikdy nepochopím jak lidem přeskočí vazba mezi "mám problém" a "co takhle se říznout". Musí za tím být jiná vědomá myšlenka, kterou tihle lidé vždy z vyprávění vynechají. Říznutí od jakživa znamená bolest => špatné => jizva, nikoliv nic => úleva.

4 3
možnosti