Heidi Klumová a Seal

Heidi Klumová a Seal | foto: Profimedia.cz

Seal podal vlastní žádost o rozvod, chce střídavou péči o děti

  • 7
Minulý pátek podala u soudu v Los Angeles žádost o rozvod modelka Heidi Klumová. Její manžel zpěvák Seal zareagoval v úterý po Velikonocích. Podepsal vlastní verzi. Zatímco Klumová by chtěla mít děti u sebe s tím, že Seal by je mohl kdykoli navštěvovat, zpěvák žádá střídavou péči. Rozdíly v žádostech jsou ale spíš drobnosti a manželé se podle všeho na péči o děti dohodnou.

Klumová ve své žádosti souhlasí s tím, aby si Seal bral děti k sobě na víkendy. On chce, aby děti žily napůl s ním a napůl s matkou. Podle deníku Daily Mail jsou ale rozdíly v rozvodových papírech jen drobné a žádný boj o děti tak zřejmě neproběhne.

Péče se týká sedmileté Leni, šestiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouleté Lou. Prvorozená Leni sice není Sealova biologická dcera, Heidi ji počala s expřítelem Flaviem Briatorem, ale zpěvák si ji osvojil, zatímco Briatore v jejím životě nehraje žádnou roli.

Seal s manželkou Heidi Klumovou a jejich dětmi

V žádosti o rozvod uvádí Seal stejný důvod jako Heidi – neslučitelné rozdíly povah. Zpěvák po rozchodu s modelkou byl tím, kdo se o zániku manželství s novináři otevřeně bavil. Klumová si s vyjádřením dávala na čas a i poté spíše mlžila.

Bývalí partneři se nebudou dohadovat ani o majetek, protože po svatbě sepsali dohodu, podle níž zůstal jejich majetek i během manželství oddělen.