Rozlučka X Factoru - Jiří Zonyga a All X | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Rozlučka X Factoru: Zonyga přišel poprvé a řádil nejvíc

  • 5
Finalisté X Factoru se při pondělní rozlučce s Pavlínou Ďuriačovou pořádně odvázali. Hlavně pak rocker Jiří Zonyga, který na party zavítal vůbec poprvé.

"Nejdřív se toho moc nedělo, ale pak jsem si řekl, že se musím trochu uvolnit. X Factor je prostě síla," říká oblíbený finalista, kterého v pražském klubu Retro Music Hall hecoval neúspěšný semifinalista Ruda z Ostravy. "On ale nezpíval," dodává Jiří Zonyga, který svým kolegům zazpíval slavný hit Boba Dylana Knockin' on Heaven's Door.

Pavlína Ďuriačová, která se s X Factorem musela nedobrovolně rozloučit, vedla celý večer vášnivé debaty nad svým odchodem. Společnost jí dělali Ondřej Soukup, David Gránský nebo Anna Ungrová. "Myslím, že diváci nehodnotili objektivně. Pavlína měla jít dál," shodují se. - Rekapitulaci posledního dílu najdete zde

Noc zlomených srdcí
Finalisté X Factoru, kteří v soutěži zůstávají, teď musejí absolvovat další náročný týden, aby se bezchybně připravili na noc zlomených srdcí. Všichni budou zpívat romantické balady, takže do zkoušek a tréninků musejí dát všechno. "Já budu zpívat Anetu Langerovou," svěřila se nám například Anna Ungrová, která při posledním Kdo s koho nechtěně vypustila větu "Ty pí**". "Byly to emoce, ale omlouvám se," směje se jedna z nejmladších finalistek.