Rossellini kritizovala kosmetický průmysl

  • 2
Herečka a někdejší modelka Isabella Rossellini nedávno kritizovala kosmetický průmysl a zlořečila svým půvabům. "Krása mi přinesla pouze nepříjemnosti a utrpení. Lituji, že jsem strávila tolik let svého života tím, že jsem povzbuzovala ženy k boji proti stárnutí, přestože po čtyřicítce je možné dosáhnou opravdového štěstí," řekla herečka.
Podívejte se do fotogalerie.

Rossellini, která byla po čtrnáct let tváří kosmetické firmy Lancome, se s nelibostí vyjádřila o svých půvabech i o světě posedlém fyzickým vzhledem. Dřívější modelka se změnila v zarytou odpůrkyni módního a kosmetického průmyslu.

"Propagují myšlenku, že člověk musí být bez vrásek, aby byl šťastný, zatímco ženy mohou být šťastné i po čtyřicítce a mohou mít báječný život," soudí dcera herecké dvojice Roberta Rosselliniho a Ingrid Bergmanové.

Společnost Lancom si pro prezentaci svých výrobků vybrala Isabellu, když jí bylo 40 let, což je pro modelku požehnaný věk. Při vzpomínání na minulost Rossellini lituje toho, že to byla právě ona, kdo podporoval ženy v hledání věčného mládí. "Tato společnost si cení více fyzického vzhledu a mládí, než inteligence a laskavosti," říká trpce Rossellini.

Isabella Rosselliniová.

Herečka Isabella Rosselliniová.

Herečka Isabella Rosselliniová.

Herečka Isabella Rosselliniová.

Herečka Isabella Rosselliniová.

Herečka Isabella Rosselliniová.