Petra Svoboda moderuje Televizní noviny.

Petra Svoboda moderuje Televizní noviny. | foto: TV Nova

Rosnička Petra Svoboda povýšila na zprávařku

  • 35
Bývalou miss Ivetu Vítovou po jejím odchodu na mateřskou nahradí za zpravodajským pultem bývalá Playmate Petra Svoboda. Ta přitom do Novy nastoupila teprve nedávno.

Jako rosnička se Petra Svoboda osvědčila. Teď se ale mužské publikum bude muset smířit s tím, že její dlouhé nohy už neuvidí. Schovají se za zpravodajský pultík, odkud bude od pondělí číst zprávy.

"Do zpravodajství TV Nova nastoupila Petra v březnu letošního roku. Za tu dobu si diváci sympatickou moderátorku velice oblíbili - vyhověli jsme tedy četným žádostem našich diváků, kteří se s Petrou nyní budou moci prostřednictvím obrazovek setkávat častěji," stojí v prohlášení televize Nova.

Petra Svoboda se na novou roli připravuje už několik týdnů. "U moderátorky Televizních novin je důležitá nejen profesionalita, ale také empatie, osobitost a v neposlední řadě pak schopnost tyto vlastnosti přenést až k divákům u obrazovek. Bude to pro mě pracovně i časově náročnější, s hlídáním malé dcery Ráchel mi ale i nadále budou pomáhat hlavně babičky a tatínek, takže se nemusím ničeho obávat," říká.