Rapper Jay-Z, vlastním jménem Shawn Corey Carter, a jeho matka Gloria Carterová...

Rapper Jay-Z, vlastním jménem Shawn Corey Carter, a jeho matka Gloria Carterová (New York, 29. září 2011) | foto: Profimedia.cz

Jay-Z se rozplakal, když mu matka řekla, že je lesba

  • 8
Rapper Jay-Z (47) v létě v jedné ze svých písní prozradil, že je jeho matka Gloria Carterová lesba. Se svou sexuální orientací se mu svěřila předtím a nyní poprvé o celé záležitosti promluvila sama.

„Se synem mluvíme o hodně věcech. Seděla jsem vedle něho a jednoho dne jsem se mu přiznala, kdo jsem,“ sdělila Gloria Carterová v rozhovoru pro pořad D’USSE Podcast.

Pro čtyřnásobnou matku prý situace nebyla lehká, ale podle jejích slov už chtěla s pravdou ven. „Neskrývala jsem, kdo jsem. Ale byla jsem unavená tím tajemstvím. Nyní je čas, abych žila svůj život a chci být šťastná, i vy buďte svobodní,“ vzkázala posluchačům.

Hudebník zprávu přijal poklidně a rozplakal se. „Říkal, že to musel být strašný život. Ale odpověděla jsem, že můj život nebyl strašný, jen jiný,“ dodala Gloria Carterová.

Jay-Z o matčině přiznání k homosexualitě složil píseň Smile na nové album s názvem 4:44. „Moje máma má čtyři děti a je lesba. Nezáleží na tom, jestli miluješ jeho, nebo ji, chci vidět, jak se usmíváš,“ zpívá v ní.

Zpěvák se kromě nové desky těší z nedávného dvojnásobného přírůstku do rodiny. S manželkou Beyoncé (36) vychovává dceru Blue Ivy (5) a tříměsíční dvojčata.