exvyvolení Emil, Wendy, Kykolka a Petr Zvěřina

exvyvolení Emil, Wendy, Kykolka a Petr Zvěřina | foto: Michaela Feuereislová

Pseudohvězdy na akci ve Žlutých lázních? Jedna manýra vedle druhé!

  • 127
Manýry pseudohvězd vzešlých z mnoha různých reality show nejsou na rozdíl od manýr opravdových hvězd na místě. Bohužel existují. Projevily se třeba na sobotní akci Old Spice Challenge ve Žlutých lázních. Hranáč odmítl účast kvůli Zvěřinovi, vítězka Baru Marcela nechtěla dorazit zase kvůli Flerymu a Katka Langerová měla zákaz od přítele kvůli přítomnosti Pavla Novotného.

Langerová totiž s Novotným svého času chodila. Teď má dávno nového přítele a zbrusu nová prsa. Škoda, že jí jsou na nic a nemůže je ukazovat všude, kde by chtěla. Tím spíš ne na akci, kterou pořádá syn známého baviče.

Pořadatel mohl ovšem po jejím skončení konstatovat, že se obešla i bez těch, co nedorazili, a celkem se povedla. Každopádně se už dlouho nikde nekonalo tak velké sportovní klání, které má tradici v zahraničí a které bylo adrenalinovým eventem Old Spice Africa Expedition 2007.

Na padesát méně či více známých soutěžících utvořilo deset týmů a soutěžilo v několika disciplínách jako třeba v jízdě na čtyřkolce, lezení po horolezecké stěně, zdolání opičí dráhy nebo jízdě na raftech. Soutěžit mohli i přihlížející diváci. Třeba v tom, že poznávali téměř zapomenuté pseudohvězdy z reality show VyVolení, Bar či Trosečník.

V helmách a postrojích mohli mít ovšem problém poznat i známější tváře. Jiří Krampol byl se svým výrazem na horolezecké stěně například k nepoznání, Vlastu Horvátha prozradil nos a hrdinu Z pekla štěstí Miroslava Šimůnka uhrančivé modré oči. Přihlížející - a zvlášť dámy - si mohly ovšem přijít na své ještě jinak. Horolezecké postroje totiž dost nápadně zvýrazňovaly chlouby přítomných pánů.