Scout Willisová nafotila kampaň pro značku StyleLikeU.

Scout Willisová nafotila kampaň pro značku StyleLikeU. | foto: StyleLikeU

Prostřední dcera Demi Moore ukázala na motorce nahý zadek

  • 49
Dvacetiletá dcera Demi Moore a Bruce Willise Scout se předvedla coby modelka a rebelka. V kampani pro módní značku StyleLikeU ukázala své nahé pozadí.

Scout je prostřední dcerou Demi Moore a Bruce Willise. Její starší sestra Rumer má už také zkušenosti s předváděním a focením, loni se dokonce stala tváří módního domu (více zde).

Prostřední ze tří sester ve videu ke kampani říká, jak se vzdala komfortního života a vydala se na dobrodružný život. Na více záběrech se objeví jako zasněná romantička, ale i coby drsnější rockerka.

Dcery Bruce Willise a Demi Moore Scout a Rumer

Jeden ze snímků ukazuje skutečně rebelskou povahu dcery hereckého páru. Scout na motorce má oblečenou bílou košili a kovbojské kalhoty, které se ale nosí na džínách. Scout má však jenom kožené kalhoty, které odhalují její pozadí.

Demi Moore a Bruce Willis se po třinácti letech rozvedli v roce 2000. Mají spolu tři dcery, třiadvacetiletou Rumer, dvacetiletou Scout a sedmnáctiletou Tallulah. Šestapadesátiletý Willis bude mít i čtvrté dítě. S další manželkou Emmou Hemingovou (více čtěte zde).