Královské Vánoce. Punkerka monacká kněžna, William a Kate zdraví s dětmi

  • 5
Evropské panovnické dvory rozeslaly svým příznivcům vánoční pozdravy. Britský princ Charles zvolil podzimní fotku s manželkou Camillou, jeho syn William se pochlubil novým snímkem rodiny. Monacká kněžna Charlene zase na vánoční akci předvedla nový punkerský účes.

Královská rodinka

Princ William, vévodkyně Kate a jejich děti princ George, princ Louis a...

Princ William a vévodkyně Kate vybrali pro letošní vánoční pozdrav fotku ze svého panství Anmer Hall v Norfolku. Nechybí samozřejmě jejich děti princ George, princ Louis a princezna Charlotte. 

Podzimní zahrada

Princ Charles a vévodkyně Camilla na snímku z podzimu 2020 na skotském panství...

Následník britského trůnu princ Charles a jeho manželka Camilla také každý rok posílají vánoční pozdravy. Fotka pro ten letošní vznikla na podzim na skotském panství Birkhall, kde princ s chotí trávili většinu času i kvůli koronavirové pandemii. 

SPECIÁL

Britská královská rodina

SPECIÁL: Britská královská rodina

Kněžna punkerka

Monacká kněžna Charlene během tradiční akce pro děti u vánočního stromku v...

Monacká kněžna Charlene se ukázala na tradiční akci u vánočního stromku v knížecím paláci. Ve stánku rozdávala dárky. Manželka knížete Alberta II., který jí dělal společnost i s dcerou princeznou Gabriellou, mnohé překvapila novým sestřihem. Jednu polovinu hlavy měla vyholenou.  

Za rok v pěti

Glad lucia och glad tredje advent önskar @prinsparet, Prins Alexander och Prins Gabriel från familjens hem på Kungl. Djurgården i Stockholm.

Prince Carl Philip, Princess Sofia, Prince Alexander and Prince Gabriel wish a Happy Third Sunday of Advent and St. Lucia's Day.

: Victor Ericsson/Kungl. Hovstaterna

13. prosince 2020 v 10:00, příspěvek archivován: 17. prosince 2020 v 13:42

Švédský princ Carl Philip s těhotnou manželkou Sofií na sociálních sítích sdíleli video, jak zapalují adventní svíčky. Společnost jim dělali princové Alexander a Gabriel. Jestli se příští rok manželé dočkají malé princezny, zatím neprozradili. 

Pozdrav od princezen

Španělská princezna Sofia a princezna Leonor na vánočním pozdravu královské...

Španělský královský dvůr se letos rozhodl poslat trochu jiný vánoční pozdrav. Místo celé rodiny jsou na fotce jen princezny Sofia a Leonor, která jednou bude královnou. Chybí tedy král Felipe VI. a jeho choť královna Letizia.

U betléma

Belgická královská rodina na vánočních snímcích - princezna Eleonore, princ...

Belgická královská rodina na vánočních snímcích, které vznikly v Bruselu 16. prosince 2020. Na fotkách jsou princezna Eleonore, princ Gabriel, královna Mathilde, král Philippe, korunní princezna Elisabeth a princ Emmanuel.