Victoria a David Beckhamovi

Victoria a David Beckhamovi | foto: Profimedia.cz

Princ William pozval na svatbu Beckhamovy, na seznamu hostů chybí vévodkyně z Yorku

  • 18
Královská kancelář rozeslala téměř dva tisíce pozvánek na svatbu prince Williama a Kate Middletonové. Jednu dostali i slavní manželé Beckhamovi. Na seznam se ovšem nevešla bývalá snacha královny Alžběty Sarah Fergusonová. Pozváni nebyli ani manželé Obamovi, ačkoli se první dáma Spojených států nechala nedávno slyšet, že by na obřad jela.

"Pokud dostanu pozvánku, pojedu," řekla Michelle Obamová v rozhovoru pro americkou televizi, i když už věděla, že ji princ pravděpodobně nepozve.

Princ William už v prosinci tvrdil, že nechce na svatbě amerického prezidenta, protože nejde o státní záležitost a rád by pozval co nejméně celebrit. Pozvánku přitom dostal jeden z nejslavnějších párů současnosti, David a Victoria Beckhamovi.

Princ se jako prezident fotbalové asociace s Beckhamem setkal loni během šampionátu v Africe a stali se prý velkými přáteli.

Princ William a David Beckham

Manželka slavného fotbalisty navíc poslala Kate Middletonové několik šatů, které sama navrhla. "Očividně má ráda mé oblečení a požádala mě, abych jí představila svou další kolekci. Já ji velmi obdivuji. Je to krásná mladá dáma, má úžasnou figuru a myslím, že mé šaty na ní budou krásné," řekla Beckhamová. Pozvání na svatbu manželé nekomentovali. Victoria bude v té době v sedmém měsíci těhotenství.

Podle zdrojů z královské kanceláře jsou ale Beckhamovi jedním z mála slavných párů. Na svatbu prý princ pozval hlavně členy britské vlády, vojáky, piloty a charitativní pracovníky a samozřejmě přátele a rodinu.

Chybět bude ale bývalá manželka jeho strýce Andrewa, Sarah Fergusonová, která svými skandály zostudila královskou rodinu. Kvůli obrovským dluhům prý prodávala kontakty na bývalého manžela a byla dokonce britskými médii nařčena z prostituce.

Sarah Fergusonová

O svém životě má teď povídat na novém kanálu Oprah Winfreyové. Propagační klip již nyní ukazuje vévodkyni z Yorku v slzách, kde mluví o svém utrpení, které jí způsobuje pocit naprosté zbytečnosti.


Britská královská rodina