Vévodkyně Meghan a princ Harry (New York, 23. září 2021)

Vévodkyně Meghan a princ Harry (New York, 23. září 2021) | foto: AP

Vaření s Meghan, Harry o pólu. Princ s chotí chystají netflixové novinky

  • 12
Princ Harry s manželkou Meghan budou mít na Netflixu další pořady. Po dokumentu, v němž se naváželi do královské rodiny, připravují jeden projekt zaměřený na mistrovství USA v pólu a druhý ve stylu českého Receptáře nebo Hobby naší doby.

Vznik projektů oznámila streamovací služba. Jsou součástí víceleté dohody mezi Netflixem a Archewell Productions, kterou založil princ Harry a vévodkyně Meghan v roce 2020 poté, co odstoupili z pozic vysoce postavených členů britské královské rodiny a přestěhovali se do Spojených států.

První novinka se zaměří na vaření, zahradničení, zábavu a přátelství. Vévodkyně ze Sussexu Meghan bude kurátorkou projektu a zároveň také výkonnou producentkou.

6. prosince 2022

Druhý pořad bude následovat po U.S. Open Polo šampionátu ve Wellingtonu na Floridě a nabídne pohled na soutěž a společenskou scénu odvětví póla. V tomto případě budou výkonnými producenty vévodkyně Meghan i princ Harry.

Oba projekty jsou zatím v počáteční fázi výroby. Jejich názvy a data vydání Netflix plánuje oznámit v nadcházejících měsících.

V prosinci 2022 společnost Netflix odvysílala šestidílný dokument Harry a Meghan. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu za něj údajně zinkasovali dva miliony dolarů. V prvních třech dílech princ s chotí kritizují média, mluví o Dianě i seznámení prince s americkou herečkou. V dalších dílech ovšem Harry a Meghan přitvrdili, monarchii obvinili ze lží, prohlásili, že královská rodina hraje špinavé hry a vypouští vymyšlené historky.

SPECIÁL

Britská královská rodina

SPECIÁL: Britská královská rodina

Britská královská rodina