Gibson si užíval v Praze s Němcovou. Hvězdy metropoli milují

  • 19
Hollywoodské hvězdy si během práce v Česku rády užívají krásy Prahy a dalších měst. Nedávno se po Karlově mostě procházel Mel Gibson, který tady natáčí kriminálku Continental. Herec stihl i plavbu na loďce s modelkou Pavlínou Němcovou. Podívejte se i na další hvězdy, které jste mohli v metropoli potkat.

Mel Gibson

Australský herec Mel Gibson se prošel po Karlově mostě, navštívil také pražské restaurace. Česká modelka Pavlína Němcová ho doprovodila na plavbě po Vltavě. Společnou fotkou se pochlubila na Instagramu.

Luke Evans

Před pár dny se v Praze ukázal také britský herec Luke Evans, známý například z filmů Drákula: Neznámá legenda, Rychle a zběsile nebo Kráska a zvíře. Krásy české metropole zveřejnil na sociálních sítích na krátkém videu. Herec do Česka zavítal zřejmě jen na výlet.

Chris Hemsworth

Australský herec Chris Hemsworth v prosinci 2021 v Praze natáčel pokračování akčního filmu Vyproštěn. V české metropoli štáb zůstal do poloviny března. Herec si ovšem postěžoval, že se kvůli tenkrát zhoršující koronavirové situaci neměli přesouvat z Austrálie. Doprovodila ho manželka Elsa Pataky i děti.

Rosamund Pike

Britská herečka Rosamund Pike, známá například z bondovky Dnes neumírej, se kvůli natáčení seriálu The Wheel of Time s celou rodinou přestěhovala do Prahy. V Česku žila od roku 2019. Kvůli koronavirové pandemii byla produkce na jaře 2020 pozastavena a obnovena opět v září, ovšem po měsíci opět přestali natáčet. Herečka s manželem a dvěma syny celou dobu zůstala v Praze.

Orlando Bloom

Krásy Prahy, ale také přilehlého okolí dobře zná britský herec Orlando Bloom, který tady několik let natáčel seriál Carnival Row. Kromě pejska mu dělali průběžně společnost i zpěvačka Katy Perry, syn Flynn a otec Colin. Fotografové herce během jeho pobytu v Praze mnohokrát zastihli v ulicích či hospodách. Jezdil také na kole a jednou se na sociálních sítích pochlubil, že si byl zaplavat v Berounce a ukázal holý zadek.

Chris Evans a Ryan Gosling

V létě 2021 se v Praze natáčela dosud nejdražší produkce Netflixu The Grey Man v hlavních rolích s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem. V české metropoli se natáčely například scény z nočního Bangkoku – vznikaly v areálu kancelářských budov v Karlíně. Nechybí ani záběry na Karlův most, Rudolfinum a části Starého Města. Snímek bude mít premiéru 22. července 2022.

Tom Felton

V Praze samozřejmě natáčela řada dalších světových herců a hvězd. Někteří ovšem sem zavítají jen na návštěvu. Například představitel Draca Malfoye ze série o Harrym Potterovi Tom Felton si v roce 2017 zahrál na kytaru v pražské ulici Na Příkopě. Později si na sociálních sítích pochvaloval, že ho nikdo nepoznal.