Jiří Pomeje s Arturem

Jiří Pomeje s Arturem - Let´s Dance na Slovensku | foto: iDNES.cz

Pomeje měl málem infarkt, utěšoval ho Artur

  • 51
Zpěvačka Iveta Bartošová stále boduje ve slovenské soutěži Let´s Dance. Její manžel Jiří Pomeje byl ale v neděli na pokraji nervového zhroucení. Mezi páry totiž zůstali jen ti nejlepší, a když jeho manželku moderátoři ohlásili jako postupující, zhluboka si oddechl.

A kdo mu byl útěchou? Syn Ivety Bartošové Artur. Ten sedí pravidelně vedle svého náhradního tatínka. A jakmile jeho maminka postoupila, radoval se jako na hokejovém zápase. Bartošové samba sice nepřesvědčila porotu, aby dala zpěvačce nejvyšší známky, ale hlasující Slováky očividně ano. Naopak dostatek hlasů nezískala favoritka celé soutěže Zora Czotbová, která většinou bodovala na prvních příčkách.

Jiří Pomeje a Halina Pawlowská

V kole, kdy se tančila samba, vypadala Bartošová jako nevinné plavovlasé kudrnaté děvčátko. "Udělali z ní úplně jinou ženu. Kdyby to nebyla moje žena, hned ji sbalím," poznamenal s úsměvem Pomeje, který nechybí ani na jednom tanečním přenosu.

Tentokrát přišla Bartošovou povzbudit dokonce i spisovatelka Halina Pawlowská s Marilyn Monroe na prsou. Hned druhý den moderovala Pawlowská program Slovenka roku 2009 ve Slovenském národním divadle.