Angelina Jolie a Brad Pitt s dětmi (jejich vlastní potomci Vivienne, Shiloh a...

Angelina Jolie a Brad Pitt s dětmi (jejich vlastní potomci Vivienne, Shiloh a Knox jsou uprostřed) | foto: Profimedia.cz

Pitt a Jolie hledají pro děti pečovatelku, musí to být superchůva

  • 10
Pracovat pro Brada Pitta a Angelinu Jolie není snadné. Jejich šest dětí dá pořádně zabrat. Herecký pár teď hledá chůvu, ale ne jen tak ledajakou. Musí mít vysokoškolský diplom a ovládat minimálně dva cizí jazyky. Za rok si může vydělat v přepočtu přes 2 miliony korun.

Herecká rodinka má na výpomoc spoustu zaměstnanců a každé dítě musí mít vlastní chůvu. Nová pracovnice v domácnosti musí splňovat přísné podmínky. Musí mít ukončené vysokoškolské pedagogické vzdělání a ovládat alespoň dva cizí jazyky, včetně mateřštiny adoptovaných dětí.

Brad Pitt a Angelina Jolie

Budoucí superchůva musí ale také ráda cestovat a zastoupit roli učitelky. Kvůli filmování se totiž rodina často stěhuje z místa na místo a má domy v Kalifornii, New Orleans a ve Francii.  Honorář za všechny tyto služby je víc než lákavý a může se vyšplhat až na 150 tisíc dolarů ročně, co je v přepočtu téměř 2 a půl milionu korun.

Být chůvou u Jolie a Pitta je prý prestižní záležitost, a proto jsou jejich požadavky oprávněné. Pro své děti chtějí jen to nejlepší.

"Brad a Angelina svěří chůvě své děti, ale ta musí také respektovat soukromí rodiny," řekl zdroj listu The Sun.

Brad Pitt a Angelina Jolie s dětmi
Angelina Jolie a Brad Pitt s dětmi v Benátkách

Angelina Jolie a Brad Pitt s dětmi

Pár měl v minulosti potíže s propuštěným bodyguardem, který si pustil pusu na špacír a prozradil různé pikantnosti z jejich života.

Zatím ale není jasné, které ze šesti dětí by mělo novou chůvu dostat. Jestli to bude Maddox z Kambodže, Zahara z Etiopie, Pax z Vietnamu, nebo jejich biologické děti Shiloh a dvojčata Knox a Vivienne. Ještě nedávno přitom Brad Pitt uvažoval, že si domů nastěhuje rodiče a některé chůvy propustí.