Paris Hiltonová v hudebním videoklipu

Paris Hiltonová v hudebním videoklipu | foto: Reuters

Paris Hiltonová opět šokuje: chce být prezidentkou v plavkách

  • 4
Bohatá a rozmazlená dědička milionů Paris Hiltonová natočila pokračování. Nejde ovšem o žádný film, ale o úspěšný videoklip, v němž si utahuje z prezidentského kandidáta Johna McCaina.

V prvním videu leží Paris na lehátku v bikinách a říká: "Hej, Ameriko, já jsem Paris Hiltonová a jsem taky celebrita. Nejen že nejsem ze staré školy, ale neslibuju ani změny jako tento druhý chlápek... Ten šedivý chlap mě použil ve své kampani, což asi znamená, že kandiduji na prezidenta."

První spot Paris Hiltonové

V tom novém si z kandidáta opět slušně utahuje. A znovu kvůli jeho stáří. Ve videu se Paris předvádí jen v drobných jednodílných plavkách, na pozadí je americká vlajka.

Nový videoklip blonďaté krásky

Společnost jí dělá její čivava Tinkerbell a trojice urostlých krasavců. Ti mají podle všeho ztvárňovat členy tajné služby, případně jsou jen drsnou ochrankou, která zpívá, že chce blonďatou krasavici za prezidentku.

Paris se ve videoklipu, jenž měl premiéru v neděli 26. října na serveru Swaghousemedia.com, rovněž postavila za řečnický pultík a deklamuje zásadní části svého programu. A opět natírá věci na růžovo. Po Bílém domě se rozhodla nabarvit i prezidentský vůz.