exVyVolený a manekýn Pluto s modelkou

exVyVolený a manekýn Pluto s modelkou | foto: Milan Nováček

Návrhář Laffita opět šokoval

  • 11
Módním molem Václavské náměstí, na něm po koberci ladně plující exotické modelky a exotičtí modelové a mezi nimi Pluto z druhé řady VyVolených. Jeho exotické vzezření využívají mnozí módní návrháři a tak se zdá, že se Plutovi na módním poli daří. Jít přehlídku Laffitovi je totiž prestiž.

Kubánský módní návrhář žijící u Berouna ani tentokrát nezklamal a pořádně šokoval.
On totiž šokuje rád. Ať už svým neobvyklým copem na holé hlavě, který měl tentokrát rozpuštěný, glamour oblečením, karibským temperamentem, nebo místem konáni své autorské přehlídky.

Po střeše Národni Galerie a nástupišti Hlavního nádraží v Praze se v jeho fantazii zrodil nápad uspořádat svoji show na Václavském náměstí. "Považuji ho za ikonu Prahy a České republiky vůbec," vysvětluje netradiční místo konání přehlídky Laffita. "Chtěl jsem, aby moje umění viděla celá Praha, kdokoli, kdo zrovna půjde kolem a ne jen pozvaní hosté, pro které byly samozřejmě vyhrazeny prostory k sezení. Byla mezi nimi mimochodem i moje maminka, přijela se z Kuby podívat, tak jsem byl moc rád."

Kolekce složena z dvaapadesáti couture kreací jak pro ženy, tak pro muže, spolu s doplňky a botami na podpatku ve tvaru OL, iniciálu návrháře, má název ASIA DE CUBA a je Osmanyho pohledem na asijský kontinent. Laffita nyní s kolekcí míří do Londýna, poté ji představí v Dominikánské republice.