Moulin Rouge roztančil filmové hosty

  • 1
Karlovy Vary zažily další velkolepou party. Tentokrát ve stylu Moulin Rouge. Lázeňský dům se proměnil na proslulý pařížský kabaret se vším, co k němu patří. Svůdné kankánové tanečnice, které v sobotu večer přivítaly hosty na Philip Morris party, si zálibně prohlížel nejen známý lev salónů Jiří Bartoška, ale i Václav Klaus.
Podívejte se do fotogalerie.

Když si jeden z milostných duetů z filmu Moulin Rouge zazpíval i sám prezident firmy Philip Morris Ian Kenneth Ferguson a prostor rozzářil ohňostroj, hosté se neubránily nadšeným výkřikům.

Kdo dostal v kopii filmového světa Mouline Rouge hlad, mohl se přesunout do prvního patra lázeňského domu, kde na něj čekaly stoly plné jídla. V tu chvíli se už dole v kabaretu rozjela dikotéka, na které se roztančila i jindy velmi decentní Lívie Klausová. Hned za ní na parket vběhl i Ben Chaplin s přítelkyní. Za chvíli se k nim  přidala ještě Keira Knightleyová a Orla Bradyová. Ti všichni a spousta dalších vydrželi tančit skoro do svítání.

Na večírku se ukázal i předseda poroty Jean Marc Barr, který se spíš než tanci věnoval koření marihuany. Bez toho se obešlo mnoho českých celebrit. Kouzlu Moulin Rouge neodolala Iva Janžurová s manželem, Jan Potměšil nebo manželé Bartoškovi.

Philip Morris party - Kiera Knightley

Philip Morris party - Kiera Knightley s přítelem

Philip Morris party - Kiera Knightleyová.

Philip Morris party - Kiera Knightleyová.

Philip Morris party - Jean Mark Barr