Monika bude uvádět televizní show

  • 1
Monika Lewinská, proslulá stážistka v Bílém domě za vlády prezidenta Billa Clintona, bude od dubna moderovat na americkém televizním kanále Fox show s názvem Osobnost. S politikou nebude mít pořad snad žádnou souvislost, i když dívky a ženy, které si jeho prostřednictvím budou přát najít osobnost mužského rodu s velkým O, by se mohly Monikou právě inspirovat.

Lewinská je z nabídky nadšená a už se nemůže dočkat prvního vysílání.

"Analogické pořady televize Fox mají velký úspěch a já jsem velmi ráda, že povedu show Osobnost. Zdá se mi, že tato práce mi přinese velké uspokojení," svěřila se Monika.

Lewinská se po své aféře s Clintonem živila především jako návrhářka dámských kabelek, které prodávala prostřednictvím svého internetového butiku.

O výši jejího honoráře zatím agentury mlčí. Těžko však v tomto směru dosáhne úspěchu muže, s nímž měla vztah, který málem položil americkou vládu.

Exprezidentovi Billu Clintonovi, který začal svou moderátorskou televizní kariéru před dvěma týdny v pořadu televizního kanálu CBS "60 minut", vyplácí televize za každé pronesené slovo tisíc dolarů.

Monika Lewinská při rozhovoru ve studiu CNN


Témata: CNN, CNN