Móda z Varů: Khousnoutdinová v křiváku i extravagantní Vanda Janda

  • 39
Na červeném koberci filmového festivalu v Karlových Varech se ve více i méně povedených modelech prošly Lilia Khousnoutdinová, Aneta Vignerová či Alena Doláková. Outfity hereček a modelek hodnotil stylista Jakub Eliáš. Zvolte v anketě, kterým dámám to podle vás tentokrát nejvíce slušelo.

Případ první: ANETA VIGNEROVÁ

80 %
Aneta Vignerová (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Toto nebylo od Anety Vignerové příliš velké překvapení. Zvolila styl, který vynáší na většinu akcí. Bude to tím, že dobře ví, co jí sluší. Průhledný top s koženými detaily skvěle ladí ke kalhotám, jejichž volbu bych ovšem ještě přehodnotil. Přidávají totiž opticky na kilech a ani střih není příliš lichotivý. Páskové boty jsou sexy a podtrhují modelčin look. 

Případ druhý: LILIA KHOUSNOUTDINOVÁ

40 %
Lilia Khousnoutdinová (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Šaty na jedno rameno z krásné látky zvolila Lilia Khousnoutdinová. Róba je bohužel moc dlouhá, což celkový dojem dost shazuje. Volbě koženého křiváku k těmto šatům na červený koberec vůbec nerozumím. Náhrdelník je krásný, to samé se nedá bohužel říct o líčení.

Případ třetí: ALENA DOLÁKOVÁ

40 %
Alena Doláková (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Tento výběr šatů popravdě vůbec nechápu. Alena Doláková je krásná žena s krásnou postavou. Tyto šaty ji rozšiřují a zbytečně opticky přidávají kila,  které herečka nemá. Model velikostně nesedí a ani detail výstřihu není lichotivý. Vizáž od Ivany Tokarské je však naprosto dokonalá. 

Případ čtvrtý: VANDA JANDA

100 %
Vanda Janda (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Extravagantní galaktické šaty s vycpanými rameny z vlastní tvorby vynesla na večírek ve Varech modelka a návrhářka Vanda Janda. Její looky jsou vždy dotažené do posledního detailu, a tak tomu bylo i tentokrát. Péřové zdobení v barvě sukně dokonale ladí s prstenem Gismondi 1754. Perfektní kreativní outfit plný extravagance. Vizáži není co vytknout.

Případ pátý: DENISA DVOŘÁKOVÁ

80 %
Denisa Dvořáková (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Denisa Dvořáková by na sobě mohla mít i pytel od brambor a stejně by vypadala božsky. Naštěstí tento nápad neměla a svěřila se do rukou stylisty Honzy Pokorného a kadeřníka Martyho Tyla. Ten zvolil takzvaný „wet look“, který modelce dokonale sedí. Tělové šaty s flitrovými detaily jsou kreativní, nejsem si však jistý výběrem barvy, která působí nevýrazně a trochu nudně.

Případ šestý: KAROLÍNA MALIŠOVÁ

100 %
Karolína Mališová (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Zdobený prošívaný korzet z dílny Poner v kombinaci s širokými kalhotami s vysokým pasem dělají z Karolíny Mališové hvězdu. Luxusní šperky ALO Diamonds v hodnotě 2,5 milionu modelku rozzářily. Výbornou volbou jsou i jemně zdobené lodičky a nedbale elegantní účes. 

Případ sedmý: ALICE JANDOVÁ

20 %
Alice Jandová (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Trochu to vypadá, jako by si Alice Jandová odběhla z plážového baru Copacabana. Nehledě na to, že šaty jsou dosti zmačkané a nepřipravené, o volánkových rukávcích nemluvě. Při pohledu na ně sahám po nůžkách. Volba šperků také není zrovna ideální. Psaníčko se stylem absolutně nehodí k šatům.

Případ osmý: DANIELA PEŠTOVÁ

100 %
Daniela Peštová (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

Daniela Peštová dobře ví, co jí sluší, a je to vidět. Vestičkový oblek Costarellos s průhlednou zdobenou blůzou a průstřihy na rukávech je outfit hodný Met Gala. Šperky Bvlgari z bílého zlata v řádech statisíců tmavý look rozzářily a dodaly mu na ještě větší honosnosti. Psaníčko Bottega Veneta tmavý look vkusně rozbilo. Vizáž z Elle Beauty Lounge je jako vždy perfektní.

Případ devátý: VERONIKA CHMELÍŘOVÁ

70 %
Veronika Chmelířová (Karlovy Vary, 22. srpna 2021)

I když krásné a elegantní, tak ve výsledku poněkud nudné šaty zvolila Veronika Chmelířová. Největší pozornost upoutává psaníčko značky YSL a krásné páskové boty za téměř 30 tisíc korun. Modelka v šatech trochu zapadla. I když snaha o výstřih zjevně byla. Vizáž je svěží a krásná.

ANKETA: Vyberte nejpovedenější modely z červeného koberce:

celkem hlasů: 3333
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 30. září 2021. Anketa je uzavřena.
,