Marta Richterová | foto: Peter Nagy

Modelka Richterová riskovala život v plavkách

  • 37
Herečka a modelka Marta Richterová, která žila a pracovala nějaký čas v zahraničí, nerada riskuje. Kvůli Peteru Nagyovi to ale udělala.

Se zpěvákem, který se stále více a profesionálněji věnuje fotografování, fotila katalog na novou sezonu pro cestovní kancelář specializující se na Portugalsko a Madeiru.

Marta Richterová ráda vzpomíná především na malebná místa v botanické zahradě, kde stojí luxusní hotel, v němž celý tým bydlel. Krušné chvíle ale modelka zažila, když se Nagy vydal za humna jejich útočiště a zalíbil se mu úzký prostor na útesu.
 
"Stála jsem jen v plavkách na pár centimetrech, pode mnou bylo už jen moře. Naštěstí nemám závratě, jinak bych tady možná už nebyla. Fotky ale stály za to, jsou překrásné," vypráví Richterová.
 
Fotografie ocenili i v cestovní kanceláři a rozhodli se z nich uspořádat výstavu. Bude se jmenovat jednoduše "Madeira" a konat se bude na začátku listopadu na Starém Městě.

Richterová a Nagy si mimochodem slíbili, že se do malebné země, kde jim vyhovovalo podnebí a okouzlovala je krajina i místní obyvatelé, co nejdřív vrátí na dovolenou.