Svatba se dá udělat za 3 200 korun, popsala vlastní zkušenost Bittnerová

  • 14
Miluše Bittnerová (43) prozradila, jak vypadala její netradiční svatba, kterou strávila na invalidním vozíku. Herečka také popsala problémy v těhotenství. Lituje toho, že první dítě porodila až ve svých jedenačtyřiceti letech.

„Svatba byla monumentální a pompézní. Všichni čtyři, kdo jsme tam byli, na ni budeme vzpomínat. Bylo to dva dny před plánovaným porodem,“ zavzpomínala Miluše Bittnerová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. 

„Měli jsme už všechno připraveno, postýlka smontovaná, už jsme nevěděli, co dělat. Tak jsme si řekli, že zajedeme do Mělníka a tam se vezmeme,“ popisuje herečka. 

„Renda vzal svoji bývalou přítelkyni, aby mu šla za svědka. Já jsem volala svému bývalému manželovi, ale ten se na mě vykašlal, že je v práci, tak jsem zavolala svojí kamarádce,“ říká Bittnerová. 

Manželé se vzali bez prstýnků, kytka však nechyběla, a aby toho nebylo málo, nevěsta byla na invalidním vozíku. „Všem jsem zakázala fotit. Měli jsme ale excelentní oběd, na pumpě jsme si dali husičku se zelím a knedlíkem. A abyste věděli, svatba se dá udělat za 3 200 korun,“ šokovala Honzu Dědka Miluše Bittnerová, která záhy po svatbě porodila své první dítě, dceru Alžbětu.

Na těhotenství herečka nevzpomíná jako na nejšťastnější období svého života. „Těhotenství jsem si moc neužila, odešlo mi koleno. Zkusila jsem si, jaké to je na invalidním vozíku. A zjistila jsem díky tomu, že po Praze se nikam nedostanete,“ říká s tím, že mateřství si velmi užívá. „To je nejvíc. Teď můžu říct, že je mi líto, že jsem neměla dítě dřív, možná bych jich měla víc,“ dodala.

Miluše Bittnerová se narodila v Jičíně, dětství prožila v Hořicích. Vystudovala DAMU a v Praze už zůstala. Je moderátorkou rozhlasových rozhovorů Na kafeečko, na Frekvenci 1 ji můžeme slyšet spolu s Janem Krausem v pořadu Kraus a blondýna. Hraje v divadlech Palace, U Hasičů a v zájezdovém představení Doktor v nesnázích agentury Familie. Je vdaná, s manželem Reném vychovávají dcerku Betynku.

13. října 2020