Melanie Griffithová | foto: Profimedia.cz

Melanie Griffithová je opět v léčebně, tentokrát preventivně

  • 0
Herečka Melanie Griffithová nastoupila dobrovolně do léčebny pro alkoholiky a lidi závislé na drogách. Hollywoodská hvězda se ale tentokrát se žádnou závislostí nepotýká, pouze podle slov své tiskové mluvčí po domluvě s lékaři podstoupí udržovací abstinenční terapii.

"Nastoupila tam, aby posílila své odhodlání zůstat zdravá a abstinovat. Je to součástí rutinního léčebného plánu, na němž se domluvila s lékaři už před lety," uvedla podle agentury Famous mluvčí Robin Baumová. Manželka Antonia Banderase pobývá v Utahu v sanatoriu Cirque Lodge, kde se léčila například také Eva Mendesová či Lindsay Lohanová.

Dvaapadesátiletá herečka je v léčebně už potřetí, problémy se závislostí začala mít v roce 2000. Tehdy po úrazu krku začala užívat silné léky tišící bolest, na které si ale časem zvykla a později je kombinovala i s alkoholem. Podstoupit první odvykací léčbu ji donutil její manžel Antonio Banderas, který jí údajně vyhrožoval i rozvodem, pokud se svojí závislostí nezačne něco dělat.

Melanie Griffithová a Antonio Banderas

"Překonání závislosti je tvrdé, ale může být jednodušší, pokud máte někoho, kdo vám poskytne podporu. Můj manžel a rodina mě na této cestě velmi podporovali a pokračují v tom i nadále," prozradila před časem Griffithová pro deník The Sun.