Mel Gibson

Mel Gibson | foto: AP

Mel Gibson se raduje z dalšího vnuka, je už potřetí dědečkem

  • 3
Konečně má pětapadesátiletý herec Mel Gibson po všech soudních tahanicích a skandálech důvod k radosti. Jeho dcera Hannah porodila syna. Gibson je podle jeho přátel z třetího vnuka nadšený.

Gibson slavil narození vnuka s rodinou o víkendu. "Úplně ho přemohly emoce. Byl hrozně šťastný," řekl hercův kamarád magazínu People.

Část víkendu ale strávil i se svou dcerou Luciou. "Vždy je s ní moc rád," dodal kamarád.

Malá Lucia je jen o rok a čtyři měsíce starší než její synovec, který se narodil v sobotu. Jde o třetí dítě Gibsonovy dcery Hannah a jejího manžela, bluesového hudebníka Kennyho Wayna Shepherda a taky třetího vnuka Mela Gibsona, který má celkem šest synů a dvě dcery. Prvních sedm dětí se narodilo v jeho šestadvacetiletém manželství s Robyn Gibsonovou.

Mel Gibson a Oksana Grigorijevová

Gibson byl minulý týden odsouzen za napadení své bývalé přítelkyně a matky své druhé dcery Oksany Grigorijevové. Za tento skutek si odpracuje šestnáct hodin obecně prospěšných prací a k tomu musí po dobu jednoho roku navštěvovat pravidelná sezení zaměřená na zvládání agrese.

Díky tomu, že se k napadení přiznal, nebyl obviněn z ublížení na zdraví a vyvázl tak s tříletou podmínkou. Gibson údajně plánuje protižalobu, pokud se Grigorijevová rozhodne pro další občanskoprávní spor.

,