Mel B a její manžel Stephen Belafonte

Mel B a její manžel Stephen Belafonte | foto: Profimedia.cz

Další Spice Girl je těhotná: Mel B čeká třetí dítě

  • 2
Po Baby Spice Emmě Buntonové a Posh Spice Victorii Beckhamové oznámila také Crazy Spice Melanie Brownová, že se jí letos narodí už třetí potomek. Zpěvačka otěhotněla se svým manželem Stephenem Belafontem. Loni s ním přitom procházela krizí a na čas se dokonce rozešli.

Pro Mel B a jejího manžela je dítě, která se má letos narodit, prvním společným potomkem.

"Bylo to plánované. Když je člověku pětatřicet, musí nejprve projít několika prohlídkami. Takže já jsem přípravy prodělala kolem Vánoc, pak jsme se začali pokoušet,“ svěřila Mel B britskému magazínu Hello!.

Těhotenství pak přišlo dřív, než zpěvačka doufala. "Oba jsme si moc přáli, aby to vyšlo. Síla touhy po dítěti, myslím, může někdy pracovat ve váš prospěch. Nemyslela jsem si, že otěhotním tak rychle. Obvykle si to žádá měsíc či dva,“ dodala Brownová.

Tři bývalé členky skupiny Spice Girls letos porodí

Z předchozích vztahů má zpěvačka už dvě děti. Dvanáctiletou dceru Phoenix má s tanečníkem Jimmym Gulzarem, za kterého byla provdána dva roky. Čtyřletá Angel Iris je dcerou herce Eddieho Murphyho.

Krátce po rozchodu s populárním hercem se dala dohromady s producentem Stephenem Belafontem, kterého si v roce 2007 vzala. Belafonte má z předchozího vztahu rovněž dceru, jmenuje se Giselle.