Zlaté šaty Margot Robbie připomínají model, který si oblékla Meryl Streepová...

Zlaté šaty Margot Robbie připomínají model, který si oblékla Meryl Streepová před čtyřmi lety. Tato róba je však o něco odvážnější. | foto: Reuters

Natáčení sexuální scény s DiCapriem bylo trapné, vzpomíná Margot Robbie

  • 24
Margot Robbie (28) zavzpomínala na natáčení lechtivých scén pro film Vlk z Wall Street. „Intimní scéna s kolegou Leonardem DiCapriem (44) se natáčela sedmnáct hodin, během kterých jsem se měla sama sebe dotýkat. V místnosti bylo přitom třicet mužů,“ vzpomíná herečka.

Australská herečka, která si ve filmu z roku 2014 zahrála roli manželky Leonarda DiCapria, popsala v rozhovoru pro magazín Porter, jak probíhalo natáčení sexuálních scén.

„V jedné z provokativních scén měla moje postava Naomi svádět manžela. V kině to tak nevypadá, ale pokud jste v jedné malé místnosti se třiceti dalšími členy natáčecího štábu, mezi nimiž nebyla ani jedna žena, je to docela oříšek uvolnit se a vypadat věrohodně. 

Scéna se natáčela sedmnáct hodin, během kterých jsem se měla sama sebe dotýkat. Bylo to opravdu velmi trapné a absurdní. Musíte v tu chvíli na všechno zapomenout a povznést se nad to,“ vzpomíná Robbie.

V jednom ze starších rozhovorů herečka zmínila, že svého hereckého kolegu při natáčení dost rozhodila. „Byli jsme připraveni k natáčení, když kolem nás technici připravovali osvětlení a já jsem v jednu chvíli posunula Leovu hlavu na jednu stranu a řekla mu, že mi stíní. Bylo vidět, že nevěří tomu, co se právě stalo, že jsem si dovolila mu říci, aby uhnul a fyzicky ho posunula. Myslím, že už mu hodně dlouhou dobu nikdo nic takového neřekl. Vypadal extrémně šokovaný, ale bylo to docela vtipné,“ řekla Robbie.

Margot Robbie a Leonardo DiCaprio ve filmu Vlk z Wall Street (2013)

Hvězda nominovaná na Oscara za svůj výkon ve filmu Já, Tonya během rozhovoru zmínila také svého manžela, britského režiséra Toma Ackerleye (28). Toho si vzala v prosinci před dvěma lety.

„Být vdaná je skvělá věc. Všechno si teď nějak mnohem více užívám. A snažím se být lepším člověkem, když už mám tolik zodpovědnosti, že jsem něčí manželka. S mužem jsme nerozlučná dvojka. Pokud jsme zrovna kvůli práci od sebe, voláme si několikrát denně a neváháme k sobě letět přes celou zemi, abychom se viděli alespoň jeden večer a ráno se pak vracíme zpět,“ prozradila herečka.

29. prosince 2013