Leoš Mareš a Petr Vojnar

Leoš Mareš a Petr Vojnar | foto: Boom TV

Mareš si rýpnul na křtu „bezdomovců“: Pomeje nemohl, tak jsem tu já

  • 25
Leoš Mareš se uvolil pokřtít unikátní kalendář svých slavných kolegů, kteří se nechali nafotit jako bezdomovci. "Pomeje nemohl, tak jsem tady já," zavtipkoval moderátor.

Důvodem jeho přítomnosti byl především kamarád a kolega Libor Bouček. Jeho ztvárnění bezdomovce ocenil obdivným pohledem a větou: "Většího somráka jsem neviděl, dal bych mu korunu." Řádně namaskovaní přišli do podniku v centru Prahy jen Petr Vojnar a Hana Mašlíková, křest totiž moderovali.

Nechyběla ovšem ani další aktérka, Zuzana Belohorcová, která je jedinou těhotnou bezdomovkyní v kalendáři. Teď už odpočítává dny, které zbývají do porodu a přeje si, aby poslední měsíc rychle utekl. "Už se mi špatně spí, nemůžu třeba ležet na boku, což je moje nejoblíbenější poloha, to hned malá začne kopat. Ozývá se vůbec čím dál častěji. Jsem ale ráda, aspoň vím, že je v pořádku," říká Belohorcová.

Zuzana Belohorcová

Zuzana Belohorcová

Křest zpestřil svým vystoupením Sámer Issa, který má plnou hlavu vánočního koncertu, který si naplánoval na 16. prosinec do kostela sv. Michala. "Budu zpívat největší vánoční pecky a poprvé si taky zazpívám s dětským sborem. Hrozně se na to těším," uvádí zpěvák.

Pracovní povinnosti mu ovšem nebrání v tom věnovat se krásným dívkám. Na křtu jich obletoval hned několik. Bavil se s modelkou Hankou Mašlíkovou, na pódiu předvedl vášnivou scénu s houslistkou Pavlou Dubnou a na závěr koketoval s modelkou Dominikou Kadlčkovou.

Sámer IssaDominika Kadlčková

Pro zajímavost: výtěžek z prodeje kalendářů chtějí protagonisté věnovat Jiřímu Pomejemu, který se nedobrovolně musel odstěhovat od manželky Ivety Bartošové. "Bezdomovci bezdomovcům," vysvětlili, proč chtějí pomoci Pomejemu.