Madonna

Madonna | foto: Profimedia.cz

Madonna se stala nejhůře oblékanou celebritou

  • 11
Organizace PETA bojující za práva zvířat označila zpěvačku Madonnu za nejhůře oblékanou celebritu. Důvod pro toto nepříliš lichotivé označení je ten, že Madonnin šatník obsahuje mimo jiné řadu modelů z kožešin.

"Když vidíte Madonnu v kůži, pochopíte, proč od roku 1984 nikdo nekopíroval její styl," stojí v prohlášení organizace PETA. "Víme, že se snaží udržet si svého mladého přítele, ale někdo by jí už měl vysvětlit, že zvířecí kůže z ní šelmu neudělá," stojí dále v prohlášení.

Popová královna však není na seznamu hříšníků sama. Řadu celebrit nosících kůži doplnila další známá jména včetně topmodelky Kate Mossové, rappera Kanye Westa, zpěvačky Mary J. Blidge nebo hereček Maggie Gyllenhaalové, Elizabeth Hurleyové a sester Mary Kate a Ashley Oslenových.

Madonna

I přes všechny kritiky ale Madonna v současnosti chystá svoji novou kolekci oblečení. Padesátiletá zpěvačka má pro oblíbenou módní značku Ed Hardy vytvořit zbrusu novou linii oblečení, v němž budou hrát hlavní roli motivy inspirované tetováním a korzety zdobené diamanty.

Majitel firmy Christian Audigier oslovil Madonnu poté, co ji viděl v oblečení této značky. Podle serveru FemaleFirst.co.uk údajně bývalé manželce režiséra Guye Ritchieho nabídl šestimístný honorář a uspořádal pro ni soukromou přehlídku, aby ji inspiroval.