Ashton Kutcher s manželkou Demi Moore

Ashton Kutcher s manželkou Demi Moore | foto: Profimedia.cz

Madonna, Demi i Salma mají společný problém: žloutenku

  • 5
Třicáté narozeniny Ashtona Kutchera se proměnily v noční můru. Jeho hosté včetně jeho manželky Demi Moore, Madonny, Salmy Hayekové nebo Gwyneth Paltrowové musí podstoupit očkování proti žloutence typu A, kterou měl jeden z barmanů.

Návštěvníci newyorského podniku Socialista, kteří s moderátorem a hercem Ashonem Kutcherem přišli 7. února oslavit jeho kulaté narozeniny, se virovou hepatitidou typu A mohli také nakazit.

Epidemiologické ordinace se tak mohou těšit na nápor celebrit: mezi hosty, kteří s Kutcherem povečeřeli a zatancovali si v klubu, nechyběla jeho manželka Demi Moore, její bývalý muž Bruce Willis, herečky Salma Hayeková, Kate Hudsonová a Gwyneth Paltrowová nebo zpěvačka Madonna. Přítomna byla mimo jiné i milionářská dcerka Ivanka Trumpová nebo návrhář Roberto Cavalli.  

"Všechny návštěvníky baru jsme požádali, aby se nechali očkovat v rámci preventivního opatření," řekla epidemioložka Sharon Balter z Oddělení pro zdraví a psychickou hygienu města New York internetovému magazínu People.com.