Diváci rozhodli o vítězích Love Islandu, sexy pár získal dva miliony

  • 28
Je rozhodnuto. Po finálovém večeru třetího ročníku reality show Love Island Česko & Slovensko si z vily na Kanárských ostrovech odnášejí dva miliony korun sedmadvacetiletá Marie „Majka“ Glatzová a jedenadvacetiletý Christopher „Chris“ Jirout. O jejich vítězství rozhodli diváci hlasováním v mobilní aplikaci.

Do finále se probojovaly tyto tři páry – Venis a Adam, Rachel a Claude a Majka a Chris. Diváci odhlasovali, kdo podle nich našel ve vile skutečnou lásku a zasloužil si vyhrát dva miliony korun.

Na třetím místě skončili Rachel a Claude. „Nečekali jsme, že ve finále budeme. Jsme rádi, že jsme tu mohli být,“ svěřila se módní návrhářka a influencerka Rachel Karnižová. Na druhém místě skončili Venis a Adam.

Vítězným párem se stali Majka a Chris. „Upřímně jsem to nečekala. Jsem v takovém šoku, že nemám slov,“ neskrývala dojetí Marie Glatzová a i Čech žijící na Floridě Christopher Jirout ztratil česká slova: „Já jsem šíleně excited. To je tak amazing. Prostě amazing experience. Měli jsme tady krásnou pohádku a doufám, že ta pohádka bude pokračovat,“ vyjádřil se.

Finalistky show Love Island Česko & Slovensko 2023, Rachel, Majka a Venis

Posledním úkolem vítězného páru bylo vylosovat si obálky. V jedné byly peníze, druhá byla prázdná. Peníze připadly Majce, a tak si mohla vybrat, zda si celý obnos – dva miliony korun – nechá, nebo se podělí s Chrisem. Jejich pohádka měla happy end a o výhru se podělili.

Finálové pondělní epizody se účastnili i vítězové obou předchozích řad, Kryštof a Denisa i Martin a Laura, kteří se v létě vzali a žijí spolu na Slovensku. Velké finále sledoval i herec Vašek Matějovský, který všechny tři série doprovází hláškami ve voice overu, a manžel moderátorky Zorky Hejdové Míra.

Pro diváky se stejně jako loni připravuje na Voyo pořad Love Island After, který bude informovat o životě soutěžících po skončení show.

OBRAZEM: Soutěžící v show Love Island si vyzkoušeli peprné sado-maso hrátky

Cílem show Love Island Česko & Slovensko je najít si spřízněnou duši a dostat se s ní až do finále. V každé epizodě jsou vzájemné vztahy testovány. Tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset vilu opustit. Důležité je získat si důvěru diváků, kteří rozhodují o vítězi. Na finálový pár pak čeká zásadní rozhodnutí, vybrat si lásku a společné štěstí, nebo peníze.

Česká verze reality show odstartovala poprvé předloni v září na Voyo a na TV Nova. Vítězové prvního česko-slovenského ročníku reality show Love Island, studentka a influencerka Laura Chrebetová a svářeč Martin Kulhánek, se loni v květnu zasnoubili, letos měli svatbu, zároveň oznámili těhotenství a těší se na prvního společného potomka.

Už 13. listopadu začíná další reality show, brány svého domu otevře všem fanouškům tohoto žánru zábavy Velký bratr. Show Big Brother Česko & Slovensko nabídne Voyo a Nova Fun sedmkrát týdně. Moderovat ji bude Míra Hejda.

ANKETA: Sledovali jste reality show Love Island Česko & Slovensko?

celkem hlasů: 1233
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 3. prosince 2023. Anketa je uzavřena.