Lopezové stěhovalo šatník několik kamiónů

  • 2
Hned tři stěhovací firmy si musela najmout hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová na převoz svého šatníku a věcí osobní potřeby, bez kterých se podle vlastních slov neobejde, ze svého sídla v Los Angeles do New Yorku, kde bude natáčet svůj nový film. "Jedna firma by si s tím jen těžko poradila. Jennifer tam jede sice jen na tři týdny, ale veze sebou snad půlku domu," řekl jeden ze zpěvaččiných přátel.

Lopezová odmítla nabízené ubytování v hotelu, a tak ji produkce musela zajistit dům, který by se co nejvíce podobal tomu jejímu v L. A.

"Jsem zvyklá na svůj komfort, ze kterého nehodlám slevovat. Produkce mi navíc vyšla vcelku pohotově vstříc a také se jí podařilo najít velmi stylovou rezidenci," prozradila Jennifer s tím, že si ji jen musela vybavit několika kusy vlastního nábytku, aby se zde cítila opravdu jako doma.

Velké stěhování napříč celými Spojenými státy proběhlo bez větších problémů první březnový týden. "Jen čtyři nebo pět vozů vezlo její neuvěřitelně velký šatník. Kromě toho si převážela také vlastní ručníky. V dalších třech kamiónech byl naložený nábytek a nechybělo samozřejmě také potřebné kuchyňské náčiní.

Jennifer si s sebou odvezla také vlastní postel. Jen by mne tak zajímalo, na čem bude spávat Ben," dodal nejmenovaný přítel s tím, že se zpěvačkou do New Yorku odjel také početný doprovod služebnictva. Velké stěhování ovšem může být také důkazem toho, že Lopezová své přestěhování do New Yorku natrvalo myslí opravdu vážně. Zatím o tom totiž jen přemýšlela.

Ben Affleck a Jennifer Lopezová