Lady GaGa se setkala s královnou Alžbětou II.

Lady GaGa se setkala s královnou Alžbětou II. - Royal Variety Performance | foto: AP

Lady GaGa se na setkání s královnou oblékla do latexu

  • 26
Královna Alžběta II. na setkání s mladou americkou zpěvačkou hned tak nezapomene. V rudých latexových šatech ve stylu Alžběty I. vystřihla Lady GaGa ukázkové pukrle a britská panovnice se neubránila smíchu.

Lady GaGa byla pozvána na výroční koncert Royal Variety Performance, jehož se účastní vždy i královna se svým chotěm princem Phillipem. Každý se bál, co zase třiadvacetiletá Američanka vyvede a Lady GaGa své fanoušky ani odpůrce rozhodně nezklamala. Nechala si ušít šaty z alžbětinské doby, ovšem ne z látky, ale z plastu a na obličeji měla líčení, za které by se nemusel stydět ani Marilyn Manson.

Britská královna však nebyla vůbec pobouřena. Naopak. Podle očitých svědků ji zpěvačka velmi pobavila a dokonce rozesmála.

Britská královna Alžběta II., princ Phillip a komik Frank Carson s vnoučatyLady GaGa se setkala s královnou Alžbětou II.

I její vystoupení bralo dech. "Dobrý večer v Blackpoolu. Dopřejte mi, vážení, abych slyšela chrastit vaše šperky!" začala Lady GaGa. Posadila se k pianu a i s ním byla vynesena do výšky, kde odzpívala píseň Speechless, kterou napsala pro svého nemocného otce. Ten seděl onen večer v publiku.

Jejímu Veličenstvu se na Royal Variety Performance představily i další americké zpěvačky. Miley Cyrusová vystoupila v kostýmu, který britský deník Daily Mail popsal jako nejodvážnější obleček celého večera. V minišortkách vypadala sedmnáctiletá hvězdička na britský vkus až příliš sexy. Pro setkání s královnou se raději převlékla do dlouhých oranžových šatů, které sice zakrývaly nohy, ale zase odhalovaly hrudník.


Britská královská rodina