Diskuze

Klause bych do vlády nechtěla, říká Viktorie Špidlová

Viktorie Špidlová - manželka vítěze voleb a nejspíš budoucího premiéra nechce žehlit košile a čekat, až se muž vrátí z práce. Řekla to mimo jiné v exkluzivním rozhovoru pro MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sparťan

22. 3. 2003 0:23
On
On tebe do postele taky ne ty špíno.
0 0
možnosti

Pavel

24. 6. 2002 20:05
Paní Špidlová,
Nic jsem o Vás nevěděla, ale tento Váš článek je ubohý. Vždyť Váš manžel opravdu toho zatím moc nedokázal!! A Vy ho chcete srovnávat s panem Klausem!To snad nemyslíte vážně.Ostatně čas to již brzo ukáže.
0 0
možnosti

Nováková - Brno

24. 6. 2002 17:00
Rozhodnutí na druhou
 
Špidlovou bych na zameteání před domem teda nechtěla.
                                                        
                                   
0 0
možnosti

littleem

24. 6. 2002 16:05
jaky lid takovy politici
Tak po dnesku se uz nebudu divit, ze se nasim politikum nadava do svini, prasat (jde jim prece o koryta) volu a krav. Kdyz si prectete nize uverejnene prispevky takovymito privlastky se to tam jen hemzi. A proc se nedivim? Vzdyt se rika, ze politici jsou voleni "z lidu" nebo spise z tech svini. Byl bych rad aby se ukazalo, ze v tomto narode jsou i inteligentni lide kteri umeji pouzivat i jina nez sprosta slova a i o politice se dovedou bavit vecne a slusne a ne jen ruznymi vyrazy upozornovat predevsim na svou inteligenci.
0 0
možnosti

Bubák1

24. 6. 2002 13:04
To iDnes.
V páteční MfD uvádíte upoutávku na rozhovor s paní Špidlovou v rámečku s upoutávkou na článek o plastických operacích. Pochybuji, že je to náhoda. Ani nevíte jak mně takový inteligentní, jemný a vkusný vtípek pobavil, zejména v novinách, které si nejsou ani schopné zkontrolovat jestli to co píší dává smysl a nepíší blbosti, či nedělají pravopisné chyby (o iDnes ani nemluvě). Soudě podle úrovně příspěvků na Vašem serveru, čtenářům to asi příliš nevadí. Nevím také proč nevyužíváte svého práva o vulgárních příspěvcích, kterými se to v podobných diskusích jenom hemží, ale možná se teď orientujete na čtenáře kterým takové vyjadřování nevadí. Nezlobte se potom, že Vás občas někdo nazve hnojem.
0 0
možnosti

Paní Špidlová

24. 6. 2002 8:57
Paní Špidlová aneb další díl virtuální reality
Rozhovor s paní Špidlovou  je bezvadný, zvláště se mi líbí její vztah k manželovi. I ty reakce jsou bezvadné. Prostě senzace. Pouze jsem v článku marně hledal pravdu- ale ta je zřejmě již trvale na vedlejší koleji. Pište dál, nyní bych se chtěl něco "dovědět" o Součkovi- to musí být frajer.
0 0
možnosti

Pavel Kořán

24. 6. 2002 3:35
Špidlovka že je podivuhodná?
Tak to mne pobavilo.
Tu dámu my doma (v JH) známe. Je to obyčejná šmudla, kamaráde! Ona je příčinou toho, že Vládík chodil a chodí vždy jako prase, ve špinavé bundičce, s roztrženými kalhotami atd. Třeba teď bude mít konečně služebnictvo a Vláďa čisté košile a nebude smrdět potem a špínou.
A v hlavě má také vymalováno, nezapomínejte, že iDnes si udělá rozhovor podle sebe - přál bych všem osobní rozhovor, to byste čuměli!
0 0
možnosti

Marek

23. 6. 2002 13:12
OBDIVUHODNA ZENSKA - KONECNE INTELIGENTNI, KRASNA A SARMANTNI
Spidlova je tu zatim jedina manzelka, ktera ma uroven. Kdyz jsem si precet ten rozhovor, musel jsem uznat ze Spidla ma doboru babu a to jsem ho nevolil. Konecne zenska, ktera ma smrnc a pritom nemluvi nesmysly! Jaky kontrast oproti minule Zemanove putce nebo kurvozni Dase! Pani Spidlova, pro mne jste Dama. Jenze ona je az prilis dobra pro tento prasecinec, a tak si asi budete muset zvykat na podobne vylevy, jaky tu primitivni Cesi ze sebe blijou.
0 0
možnosti

pravicak

23. 6. 2002 13:33
Re: OBDIVUHODNA ZENSKA - KONECNE INTELIGENTNI, KRASNA A SARMANTNI
Souhlasim
0 0
možnosti

Luboš Motl

23. 6. 2002 5:07
Adresy ještě jednou
http://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-spidla-taje.avi" target="_blank" rel="nofollow">h ttp://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-spidla-taje.avi
http://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-husak-comeback.avi" target="_blank" rel="nofollow">h ttp://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-husak-comeback.avi
0 0
možnosti

Luboš Motl

23. 6. 2002 5:05
Nerozhodní voliči KSČM a ČSSD si mohou naštelovat ideálního soudruha
Stačí zastavit v pravou chvíli animaci comebacku pana Husáka.
http://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-husak-comeback.avi" target="_blank" rel="nofollow">h http://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-husak-comeback.av">ttp://schwinger.harvard.edu/~motl/mic/zzz-husak-comeback.avi
Klikněte sem a počkejte asi půl minuty... Evoluce jde na obě strany.
0 0
možnosti

pravicak

23. 6. 2002 9:55
Re: Nerozhodní voliči KSČM a ČSSD si mohou naštelovat ideálního soudruha
je vidět že s radostí zapomínáš na to kolik soudruhů máte nalezlejch v ODS. To ti nevadí co? Že do ODS nalezli ty největší komunistický funkcionáři,aby mohli v pohodě privatizovat to zřejmě ODS nevadí. Je vidět,že "ON" ti tak vymyl mozek,že přestáváš úplně myslet a nejsi zdaleka sám. Jak může Klaus tvrdit,že je pravicovej když neprivatizoval pořádně banky a sral na restrukturalizaci průmyslu. On má prostě klapky na očích a vidí jen tu ekonomii. Stačí si přečíst jeho autobiografii.
0 0
možnosti