Kateřina Hrachovcová

Kateřina Hrachovcová | foto: ROGZ

Čtvrtníček je muž s krásným tělem, rozplývá se Kateřina Hrachovcová

  • 30
Osmatřicetiletá Kateřina Hrachovcová miluje zvířata a svého manžela, kterým je veterinář Jan Herčík. Vdaná herečka ale přiznala, že se zakoukala do hereckého kolegy. Okouzlil ji Petr Čtvrtníček.

"V seriálu Ententýky hraju manželku Petra Čtvrtníčka, a samozřejmě dojde i na lechtivé scény, protože se v seriálu pokoušíme o miminko. Musím říct, že mne můj herecký partner okouzlil. Nejen svou mužnou krásou, měla jsem totiž možnost prohlédnout si jeho tělo při natáčení téměř detailně," řekla herečka, která se objevuje i v primáckém seriálu Cesty domů.

"Zde hraji pro změnu policistku, což je neméně vzrušující role," prohlásila manželka veterináře Jana Herčíka, který zanedlouho pokřtí již čtvrtou knihu ze svého pracovního prostředí s názvem Zvěrolékař v akci. Spoluautorkou knihy je i maminka herečky.

Kateřina Hrachovcová je vdaná za veterináře a zvířata miluje. Vlevo je její Puňťa, vpravo pejsek její kamarádky...

Hrachovcová přiznává, že zvířata jsou nedílnou součástí jejího života. "Kočka je i v názvu divadelní hry, kterou hrajeme s Lukášem Vaculíkem. Jmenuje se Básník a kočka, navíc jsem podle Lukášovy postavy Felixe pojmenovala kocoura, kterého jsem dostala  od kamaráda, kadeřníka Libora Šuly."

Z lásky ke zvířatům spolupracuje Hrachovcová i s exkluzivním obchodem, jehož další pobočka byla otevřena na pražském Smíchově, a který konkrétními dary podporuje psí útulky.

"S majitelkou Lenkou Kholovou jsme dlouholeté kamarádky, spojuje nás starost o psí a kočičí životy," uzavírá herečka, která se na otevření prodejny sešla s dalšími milovníky psů Martou Jandovou, Míšou Maurerovou-Kožíškovou, Matějem Ruppertem či Martinem Krausem.