Diskuze

Kate Winsletová: Lituji spolupráce s Woodym Allenem a Romanem Polanskim

Kate Winsletová se veřejnosti omluvila za to, že v minulosti natáčela filmy s režiséry Romanem Polanskim a Woodym Allenem. První z nich znásilnil nezletilou dívku, k čemuž se přiznal a byl odsouzen, druhý je dlouhodobě obviňován dcerou Dylan, že ji zneužíval, ačkoliv mu to nikdy nebylo prokázáno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice jsem se jen díky nim stala skvělé placenou filmovou hvězdou a bez nich bych skončila leda tak jako pokladní v sámošce ale obrovský toho všeho lituji... ;-D

0 0
možnosti

P29e21t13r 17M90a57r87e27k

19. 9. 2020 7:47

to je ale husa...

Za peníze a nové zakázky popřu vše, co jsem kdy udělala. Pokloním se neuvěřitelné lživé propagandě a budu zase hrát. To je pěkně odporné! Už ji nechci nikdy vidět.

1 0
možnosti

Winslet se dlouho držela. Ale - Tak nějak mi přijde, že teď už si ani ten nejlepší herec v Hollywoodu neškrtne, když dostatečně hlasitě neodsoudí Allena, Polanskiho a jiné lidovým soudem odsouzené slavné osoby.

Takže i skvělá Kate prostě musela, protože prostě hraní je její práce.

Nebo jí to někdo dostatečně přesvědIvě vysvětlil... A atmosféra v tamější společnosti prostě pokročila...ožná si to tu ani nedovedeme představit jak...

2 0
možnosti

Nevíte někdo, jestli už se i myslivec omluvil za to, že za sežranou babičku a Červenou Karkulku nastrkal vlkovi do břicha kamení?

0 0
možnosti

Červená Karkulka je rasismus, babička dehonestuje lidi s delší životní zkušeností, myslivec je machismus a vlk ... vlk by prošel jenom proto, že má minoritní se**ální orientaci, transvestita jeden. A Káča je prostě (už) stará káča, pěkná byla s Leonardem (pokud se i na něj něco nenajde).

0 0
možnosti

S křížkem po funuse. Blbka. Rv

3 0
možnosti

Ať je ráda, že jí neznásilnili a raději mlčí. Co slovo to perla

0 0
možnosti
Foto

A ještě by mohla chtít, aby všechny kopie filmu byly veřejně spáleny na hranici.;-D

1 0
možnosti

Kdyby hloupost nadnášela?

1 0
možnosti

Docházejí prachy?

0 0
možnosti