Julia Robertsová | foto: Profimedia.cz

Julia Robertsová nechce mít z dětí herce

  • 3
Hvězda filmu Pretty Woman Julia Robertsová je šťastnou matkou tří dětí. Herečka si však rozhodně nepřeje, aby ji její potomci následovali a budovali si kariéru v Hollywoodu.
"Instinktivně cítím, že pokud se moje děti budou chtít stál umělci, určitě by měly počkat. Preferuju možnost, aby čekaly, jak nejdéle budou moct," uvedla pro server FemaleFirst.co.uk Robertsová, která se svým manželem Danielem Moderem vychovává čtyřletá dvojčata Hazel a Phinnaeuse a dvacetiměsíčního syna Henryho.

Jednačtyřicetiletá herečka přiznává, že děti jí úplně změnily život. "Už nikdy se nebudu nudit. Z každodenního života si toho tolik neuvědomujeme, když doma máme malé zloděje času," tvrdí Robertsová.

Julia Robertsová s dětmi

Julia momentálně září po boku Cliva Owena v dramatu Dvojí hra a říká, že ji s hereckým kolegou spojuje rodinný život. "Máme stejný smysl pro humor. Náš seznam priorit v osobním životě nemá rozdíly. Jsme oba ve šťastném manželství s dětmi a vedeme úplně normální, ničím nerušený život mimo podivné prostředí showbyznysu, který jsme si zvolili jako práci," prozradila Robertsová.

Julia dodává, že spolupráce s Clivem pro ni byla úlevou poté, co natáčela Dannyho parťáky s Georgem Clooneym a Bradem Pittem, kteří si zní neustále dělali legraci. "Jaká úleva. Nemusela jsem kontrolovat záchod ani žárovky, ani telefon, jestli jsou v pořádku. Bylo to prostě dobré staromódní přátelství," dodala herečka na závěr.