Diskuze

Bodrý katolík a milovník žen. Vstupu do KSČ se Josef Bek úspěšně vyhnul

Nikdo mu neřekl jinak než Pepíček a jeho pozitivní energie byla nakažlivější než kdejaký virus. Milovali ho diváci, fanynky i komunistický režim. Josef Bek nám chybí už 25 let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Úžasný pan herec, souhlasím, že veřejně je nedoceněný, přitom to byl velikán, podobně jako pan Sovák a další :)

0 0
možnosti
Foto

P10a37v98e78l 92B17r92u31s

30. 4. 2020 16:04

celkem nedoceněný herec. já ho měl rád. R^

1 0
možnosti
OM

To mi připomíná - kdysi jsem se coby malé pachole koukal na naší malé černobílé televizi na film Synové hor, kde hrál Josef Bek Hanče a tudíž na konci zaskočen zrádnými horami umrzl. Dědeček mě neustále upozorňoval, že "tohle se opravdu stalo". Což jsem se vyložil po svém. Jakmile se poté Josef Bek objevil v televizi (a že to bylo často), neopomněl jsem všechny informovat, že tento herec to má už za sebou, protože zahynul na lyžích.

6 0
možnosti
TS

Jednou jsem měl možnost stát vedle něj na ulici kousek od Ostrovní v Praze. Nesl koš s prádlem a můj táta ho znal a tak ho oslovil. Svým mohutným hlasem by probudil i mrtvého, když na celou ulici zvolal ahoj a pak s košem v náručí gestikuloval a mluvil jako na prknech divadla. Lidé se shlukovali kolem nás, jakoby se natáčel film. A já se naparoval, jako kdybych byl jeho kamarád já.

3 0
možnosti
DN

D55a83v64i27d 56N50o65v50ý

30. 4. 2020 14:02

Kdysi dávno jsem jako malý měl taky tu čest. Jeho myslím strýc pocházel z Hrachovist a říkali mu jednoruky Bek. A protože maminka taky byla ze stejne vsi, byli jsme jako příbuzní.

0 0
možnosti