Johnny Depp (New York, 27. února 2012)

Johnny Depp (New York, 27. února 2012) | foto: Profimedia.cz

Postižená žena žaluje Deppa za újmu na zdraví, poštval na ni ochranku

  • 26
Dvaapadesátiletá žena se potkala se slavným hercem v prosinci na koncertě Iggyho Popa. Spolu s manželem měli místa ve VIP zóně. Když se ale na ně snažili dostat, Johnny Depp prý ženu nechal vyvést ochrankou, která se k ní chovala velmi hrubě.

Ochranka se prý k ženě, která trpí chronickou bolestivou nemocí kloubů, bezdůvodně chovala velmi agresivně, připravila ji o boty a stáhla jí kalhoty tak, že měla obnažené hýždě. Depp měl podle žaloby vše sledovat.

Žena, která uvedla jméno Jane Doeová a prohlašuje, že je profesorka medicíny z University of California v Irvine, říká, že utrpěla zranění a šokující ponížení. Tvrdí, že měla po zásahu vykloubený loket, modřiny, otoky a krvácela. Ochranka jí měla navíc vytrhnout z ruky mobilní telefon, kde měla citlivé údaje o svých pacientech.

V prvních zprávách z incidentu přitom uváděla jiné jméno a podle některých zahraničních serverů byla během koncertu opilá.

Incident se odehrál na koncertě Iggyho Popa.

Poškozená žaluje Deppa i Hollywood Palladium, kde se koncert odehrál, za nedbalost, útok, násilí, bezdůvodné zatčení, záměrné způsobení emocionálního otřesu a diskriminaci na veřejném prostranství.

Herec ani jeho mluvčí se zatím k žalobě nevyjádřili.