Joan Collinsová (Londýn, 4. června 2013)

Joan Collinsová (Londýn, 4. června 2013) | foto: AP

Jsem šťastná, asi na to mám nějaký gen, říká Joan Collinsová

  • 2
Britská herečka Joan Collinsová (85) se nedávno přestěhovala do nového bytu. V luxusním apartmá v Los Angeles bydlí se svým pátým manželem, Percym Gibsonem, který je o 32 let mladší. Collinsová říká, že je v manželství konečně šťastná a spokojenost je i jejím receptem na mladistvý vzhled.

Joan Collinsová vypadá ve svém věku skvěle. Tvrdí, že za tím nejsou peníze, ale šťastný život. „Asi jsem se narodila s genem na štěstí a genem na energii. Nejvíc mě dělá šťastnou vidět šťastné moje děti. Mám prostě šťastný život. Celou dobu tvrdě pracuji, nikdo mi nedal nic zadarmo, ale i tak se každé ráno probouzím a myslím na to, jak jsem šťastná, že jsem teď fit a zdravá,“ prohlásila herečka, která se o sebe snaží starat, jak jen to jde.

Velkou radost jí dělá nové bydlení v USA. Byt má vyzdobený mimo jiné portréty, které namaloval její syn Alexander Newley. „Já ten prostor miluji. Nikdo v tomto městě snad nedělá koktejlové party tak často jako my,“ popsala pro magazín Hello! Collinsová, co se jí na apartmá nejvíc líbí. 

A její manžel se smíchem dodal: „Oba jsme se do něj zamilovali hned, jak jsme ho uviděli. Ale myslím, že to bylo množství skříní, co u Joan o koupi rozhodlo.“

Místo v bytě dostalo i několik věcí, které Collinsové zanechala její sestra, spisovatelka Jackie Collinsová, která zemřela v roce 2015. „Mám kolem sebe hodně jejích věcí. Přestěhovala se do LA v roce 1968, a tak tu máme hodně společných vzpomínek. Chybí mi každý den,“ řekla. 

A jaký má herečka, která je popáté vdaná, tip na šťastné manželství? „Tajemstvím je opravdu velká vzájemná podpora. Pochopení, že budou dobrá i špatná období. Nebudete vždy ve všem souhlasit, ale je třeba si užívat společnost toho druhého. Percy je úžasný člověk, je tak laskavý a pečlivý. Lidé se často berou jen kvůli touze. Ale ta jednou zmizí a pak si ti lidé řeknou: Co to sakra je? Kdo je ten člověk?,“ dodala.