Diskuze

Jitka Asterová: bruslit mě nebavilo

Již jakou malou holčičku nutili rodiče herečku Jitku Asterovou, aby chodila na krasobruslení. "Dlouhou dobu, skoro až do třiceti, jsem pak účinkovala v dětské lední revue. Už ve dvaceti jsem musela, aby nebylo vidět, jak jsem stará, hrát zadek od krávy, vrbu, nebo také neutronovou bombu," komentovala Jitka své působení v souboru, s nímž v sedmdesátých a osmdesátých letech procestovala téměř celou Evropu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nik1

7. 12. 2002 12:46
Jitka je super
Zdravím nejen Jitku a přeji jí k dnešním narozeninám, které probíkají ihned po jejím Mikulášském svátku. Doufám, že to byla bezva jízda a nejenom na ledě. A pánové, či dámy, pokud se někdo chce dobře pobavit a vstřebávat super humor, tak si jí půžete denně naladit na Frekvenci 1 od 11 do 13 hodin, ale pouze ve všední dny. Musím přiznat, že na mne působí jako droga, tedy ta nezakázaná a příjemná. Nemohu v té době skoro nic udělat a jsem jí absolutně věrný. A pokud je někdo prudič a moralista, tak by aspoń měl pochopit, že život, životten je jind. Ještě jednou přeji Jitce jen to nej - je to moje sluníško, které není na obloze a je i v zamračených dnech. Asterko , pokračuj!!!
0 0
možnosti

nik1

7. 12. 2002 12:57
Re: Jitka je super
Jitka je super (nik1 , 7.12.2002 12:46) reagovat  
Zdravím nejen Jitku a přeji jí k dnešním narozeninám, které probíhají ihned po jejím Mikulášském svátku. Doufám, že to byla bezva jízda a nejenom na ledě. A pánové, či dámy, pokud se někdo chce dobře pobavit a vstřebávat super humor, tak si jí můžete denně naladit na Frekvenci 1 od 11 do 13 hodin, ale pouze ve všední dny. Musím přiznat, že na mne působí jako droga, tedy ta nezakázaná a příjemná. Nemohu v té době skoro nic udělat a jsem jí absolutně věrný. A pokud je někdo prudič a moralista, tak by aspoń měl pochopit, že život, život ten je jinde. Ještě jednou přeji Jitce jen to nej - je to moje sluníčko, které není na obloze a je i v zamračených dnech. Asterko , pokračuj!!!
 
P.S.