Jessica Simpsonová dva týdny před porodem

Jessica Simpsonová dva týdny před porodem | foto: Profimedia.cz

Jessica Simpsonová má druhé dítě, je to chlapec

  • 4
Herečka a zpěvačka Jessica Simpsonová přivedla o víkendu na svět své druhé dítě. Tentokrát se narodil chlapec. Se snoubencem Erikem Johnsonem ho pojmenovali Ace Knute.

"Ace Knute Johnson se narodil. Máma a dítě jsou v pořádku. Jessica, Eric a Maxwell jsou nadšeni, že můžou přivítat nový přírůstek do rodiny," uvedla mluvčí herečky a zpěvačky.

Třiatřicetiletá Jessica Simpsonová rodila císařským řezem. Syna pojmenovali druhým jménem Knute, což se vyslovuje Kanute a je to pocta Erikovu švédskému dědečkovi.

S Erikem Johnsonem má Simpsonová už dceru Maxwell, jíž je čtrnáct měsíců. Americká herečka druhé těhotenství neprožívala tak pohodově jako to první.

Fotkou sedmiměsíční dcery Maxwell oznámila Simpsonová světu, že je znovu těhotná.

Eric Johnson s dcerou Maxwell.

"Všechno je jinak, než když jsem byl těhotná s Maxwell. Mohla jsem jíst vše a cítila se tak plná energie. Teď jsem vyčerpaná a jím jen bonbony Tums," svěřila Simpsonová letos v březnu.

Po prvním porodu se stala tváří dietního programu Weight Watchers a nechala si pořádně zaplatit za to, že během půl roku shodila 27 kilogramů. Teď ji čeká hubnutí znovu a dá se předpokládat, že své pokroky opět zpeněží stejně jako fotky dítěte.